Juventus traži štopera, da li ga je našao u Holandiji?

Autor: Pavle Lazarević
sreda 30.03.2016.
16:53
Izvor: Sportske.net

Odbrambeni fudbaler PSV Ajndhovena Hektor Moreno, na radaru je torinskog kluba za naredni transfer period.

BETA/AP Photo/Peter Dejong
BETA/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Jedan od najpoznatijih i, svakako, najkontroverznijih fudbalskih menadžera Mino Rajola, viđen je u Torinu ovih dana. Pretpostavlja se da je razlog njegovog dolaska u grad pod Alpima susret sa čelnicima "Stare dame" gde će pregovarati o nekoliko igrača koje Rajola zastupa.

Prvi na listi je defanzivac PSV-a Hektor Moreno. Meksikanac pruža odlične partije u dresu holandskog kluba ove sezone, a posebno se istakao dobrim igrama u Ligi šampiona.

Italijanske "crno-bele" će na kraju sezone napustiti pouzdani Urugvajac Martin Kaseres, pa u klubu žele da mu nađu zamenu što pre.

Meksikanac ima ugovor sa klubom iz Ajndhovena do 2019. godine i ove sezone odigrao je 35 utakmica i postigao čak 6 golova, što je odlična brojka za jednog štopera.

Nažalost, Moreno će biti upamćen i po nesrećnom potezu u meču Lige šampiona protiv Mančester Junajteda u septembru prošle godine kada je levom beku "Đavola" Luku Šou neopreznim startom polomio nogu.

Italijanski mediji navode da je jermenski fudbaler Henrik Miktarijan, koji nastupa za Borusiju Dortmund, drugi Rajolin igrač koga u Torinu žele da vide u timu za sledeću sezonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossonero_t
Thursday, 31.03.2016
18:44
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 30.03.2016
19:42

ako covjek moze na desnog beka onda ok ako ne HVALA NE TREBA

avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 30.03.2016
18:28

dobar fudbaler....cak sta msm da ce bolje da se uklopi nego barzalji....juve ima onaj model poslovanja koji ja prizeljkujem u milanu