Juventus razočaran u Nemca, Rugani našao novi klub?

Autor: Stefan Matić
subota 10.08.2019.
17:39
Izvor: Sportske.net

Čelnici šampiona Italije žele da prodaju pomenuti dvojac.

EPA-EFE/ALBERTO LANCIA
EPA-EFE/ALBERTO LANCIA

Povezane vesti

"Stara dama" danas igra poslednju prijateljsku utakmicu pred početak Serije A. U Švedskoj će odigrati meč sa Atletiko Madridom, utakmica počinje u 18:06 časova. U napadu Sari će krenuti sa Kostom, Ronaldom i Iguainom. U prvoj jedanaestorki se takođe nalazi Sami Kedira, Nemac je prema pisanjima italijanskih medija "sabotirao" par prodaja.

Nemac je bio meta interesa par klubova iz Premijer lige poput "vukova", ali i turskih klubova. Međutim, svi poslovi su stavljeni na čekanje, Kedira je imao prevelike zahteve. Čelnici Juventusa nisu srećni žele da prodaju bivšeg igrača Real Madrida dok mogu da zarade nešto.

Ni drugi potencijalni posao ne može da raduje čelnike italijanskog šampiona. Danijele Rugani je navodno sklopio dogovor sa Romom, Italijan je svestan da neće imati minutažu u ovakvoj konkurenciji na mestu štopera u Juventusu.

Danijele Rugani Juventus

Problem je što, kao i Arsenal u bliskoj prošlosti, Palota i njegov tim nude pozajmicu sa obaveznim otkupom. Juventus želi novac odmah, ali kako deluje neće imati mnogo da bira, "vučica" je blizu da zaključi posao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Sunday, 11.08.2019
00:54

Prosjecan igrac nikad nece ostvariti svoj puni potencijal i previse je mek.

avatar
Nenadd
Saturday, 10.08.2019
20:56

Sve doveli otpatke za dzabe a sad bi milijarde za njih...jadni li su....osvojice opet seriju A, za takav klub puna kapa, ako cemo da budemo realni

avatar
Japanac
Sunday, 11.08.2019
18:03

Ako je tako lako da se osvoji skudeto sto ne osvoji neki drugi klub? Cuj puna kapa

avatar
MottiYazata
Saturday, 10.08.2019
17:46

S obzirom da je Sari trazio Ruganija u Celziju, nesto ne mislim da ce ga pustiti da ode tek tako. S druge strane, bilo bi lepo da se ovaj momak preseli u neki klub gde bi imao vecu minutazu... Recimo, AC Milan. To mi je palo iznenada i nicim izazvano na pamet.

avatar
Japanac
Saturday, 10.08.2019
18:45

Ja sam da ide u Milan,Milan ima potrebu od stopera

avatar
MottiYazata
Sunday, 11.08.2019
16:53

Ako Kaldara prestane da se povredjuje, ne treba nam stoper do daljnjeg, mada bih licno vole da Rugani dodje, da se stvori linija Romanjoli - Kaldara - Rugani. Sa Djidjom pozadi, eto zadnje linije italijanske reprezentacije sledecih 8 do deset godina.

avatar
Calco
Saturday, 10.08.2019
18:52

Kakav milan ,prosjecni klub ,koji zivi na staroj slavi......osvojite nesto pa trazite igrace klocevi