Juventus "prodao" Ronalda, hoće li biti zamena za najtalentovanijeg igrača na svetu?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 24.10.2020.
09:25
Izvor: Sportske.net

Korona baš napravila dosta problema i Kristijanu, ali da li će na leto biti realizovan dogovor?

EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Povezane vesti

Sada je i defininitivno potvrđeno, Kristijana Ronalda je korona sprečila da ode iz Juventusa. Trenutno je pozitivan na virus, izgubio je izgleda trku sa vremenom, pa neće moći da se suprotstavi Mesiju u Ligi šampiona.

Ali, sa druge strane, on je vrlo lako prošle godine mogao da igra finale Lige šampiona što mu je opsesija sa Juventusom, ali u prve dve godine nije uspeo da se domogne ni polufinala, Juventusa je prvo izbacio Ajaks, a prošle godine Lion.

No, posle eliminacije od Liona, PSŽ je ponovo obnovio kontakte sa Ronaldom, Juventus i Portugalac su se složili, ali zbog posledica korone i FFP, transfer nije bio moguć. Leonardo je već otkupio Ikardija što se iz ove pozicije čini kao greška. Juventus je hteo da vrati uloženo, ali da se u ne baš dobroj finansijskoj situaciji oslobodi Ronaldovog ugovora.

baner

L'Ekip tvrde da priča nije gotova, Doha želi da zameni jednu zvezdu drugom. Ako budu prodali Mbapea, deo novca bi uložili u Ronalda kome će ostati još sezona ugovora sa Juventusom. Pretpostavlja se da Juve ne bi tražio veliki novac, za njih je najvažnije da ne plaćaju Kristijana koji bruto košta više od 50 miliona dolara godišnje.

Ali, hoće li doći do transfera zavisi od mnogo faktora, verovatno i od toga ko će biti trener umesto Tuhela, kao i od daljeg razvoja epidemije odnosno finansijske situacije na tržištu koja ne deluje ohrabrujuće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kr100
Saturday, 24.10.2020
13:03

Da mi je znati ko vam pise ove textove.. veze sa vezom nemaju...ma ja sam jos ludji sto udjem da procitam.

avatar
Bádr Hari
Saturday, 24.10.2020
10:25

pa onda bi vesti o PSG bile pune komentara sa mojih 50 profila kao sto su JOHAN CRUYFF,xenon,04,Vinnie Paul,Angel,Suarez9,Mrki789,Manch City. :D