Juventus prodaje za 200 miliona, razlog je sveža krv!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 06.04.2019.
09:34
Izvor: Sportske.net

Dvojica ili trojica igrača će napustiti Juventus, klub pokušava da napravi nukleus od pet ili šest igrača koji će nositi igru u narednoj deceniji!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

U Juventusu izgleda veruju da je došlo za velike promene i da se ekipa podmladi. Naime, kako pišu italijanski mediji, Daglas Košta sigurno odlazi, njega žele PSŽ, Junajted i Totenhem, a za sumu od oko 50-60 miliona evra dobiće zeleno svetlo.

Druga prodaja bi mogla da usledi, ako neko plati više od 100 miliona za Paola Dibalu. Argentinac gleda ka drugim ligama, Atletiko iz Madrida bi mogao da novac od Grizmana potroši na "La Hoju", a videćemo hoće li Bajern poslati najavljenu ponudu.

Uz to, Aleks Sandro verovatno odlazi, izgubio je mesto od Spinacole, pa bi pomenuta trojica u kasu mogla da unesu 200 miliona evra.

Zbog čega Juventus prodaje, ove, po mnogima, ključne igrače?

Žele da podmlade tim, platiće 70 miliona za sjajnog Kjezu iz Fiorentine, tačnije, uz novac će u Firencu otići Mandragora ili Orsolini.

Juve i dalje pokušava da ubedi Romu da im proda Zaniola. Ponuda od 45 miliona je odbijena, Rimljani traže 60, što je čini se previše za momka koji je bljesnuo ove sezone. Ali, namera Juventusa je da, ako ne može do Zaniola, novac iskoristi za nekog od mlađih igrača, Tonalija iz Breše ili Barelu iz Kaljarija, a pominje se i štoper Manćini iz Atalante, u slučaju da De Liht ode u Barselonu. Klub veruje da bi sa Kinom i još trojicom ili četvoricom najtalentovanijim italijanskih fudbalera (već imaju Bernadeskija i Spinacolu) mogao da napravi odličnu osnovu za narednu deceniju.

Juve danas dočekuje Milan, Alegri traži od igrača da budu ozbiljni, da ne misle na duel sa Ajaksom u sredu, ali izvešće kombinovati tim, nema Ronalda, Dalglasa Košte, odmaraće Kjelinija, Pjanića, Kin će na klupu, a napad će predvoditi Mandžukić i Bernadeski, u ekipu se vraća Dibala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rosonero per siempre
Saturday, 06.04.2019
21:47

Mislim da bi za Atletiko bio top posao da prodaju Grizmana Barsi, i dovedu Dibalu. Tako da, to bi bilo super. :D

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 06.04.2019
16:11

Mene najvise impresionira izbor igraca koje Juve hoce da proda. Cim neko nije 100% posvecen klubu, odma sledi transfer, nebitno koliko je igrac dobar.

avatar
BlueBoy84
Saturday, 06.04.2019
12:17

Dibala 100 ma da

avatar
Paul Kersey
Saturday, 06.04.2019
12:15

Čuj ključne igrače a nijedan od njih nije starter.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 06.04.2019
11:31

Brazilci - nikada vise ! Najbolji , Juznoamerikanci nikada vise !!! Mozda samo Urugvajci :DDD Mancini , Tonali i Kieza - san ! Zaniolo - ufffff

avatar
NikkiCFC
Saturday, 06.04.2019
16:17

Sta ti je italijanska liga to cak i nije nemoguce... To je kao da navijac Liverpula kaze da sledece sezone hoce Pogbu, Azara, De Brujnea i Kejna...

avatar
Steffmajster
Saturday, 06.04.2019
10:27

a mladici Mandzukic, Kielini, ronaldo.. :D

avatar
ForzaJuve
Saturday, 06.04.2019
09:40

Kao prvo Dybala sigurno neće biti prodat, dok za Costu postoji velika verovatnoća da će otići.
Drugo, Sandro nije izgubio mesto od Spinazzole, jer još uvek ima prednost, a i Spinazzola će zbog povrede biti odsutan 10ak dana.
Treće, Mandragora nikako ne može da bude uključen u neki transfer, jer je već prodat Udineseu sa pravom preče kupovine.