Juventus otvorio supermarket - Sedmorica odlaze, da li su ovo pojačanja?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 29.07.2019.
10:09
Izvor: Sportske.net

Paratići će danas krenuti u realizaciju poslova, čak sedmorica fudbalera će napustiti Torino, Sari ima veoma jasne ideje, mogli bismo da vidimo par iznenađenja...

EPA-EFE/KIM HEE-CHUL
EPA-EFE/KIM HEE-CHUL

Povezane vesti

Juventus će ove nedelje prodavati igrače, sledi sastanak Sarija i Paratićija, neki poslovi su blizu kraja. Naime, Moaz Kean je blizu Evertona, transfer koji će u kasu uneti 40 miliona evra, ostaje da se vidi kolika će biti klauzula o otkupu koju Juve želi da unese u ugovor.

Zbog čega prodaju Keana? Osim što je konkurencija jaka, priča se da mladi napadač pokazuje određene anomalije u ponašanju, poput Balotelija, pa u Juventusu te stvari brzo rešavaje.

Ove nedelje, Juve bi mogao da raskine ugovor sa Kedirom, on ima ponude Vulvsa i još par klubova, ali priča se da bi u Arsenal, da ponovi igra sa Ozilom. Juventus bi ga pustio uz simbolično obeštećenje, kako bi sačuvao novac od njegovog ugovora. Isto važi i za Matuidija, koga Sari ne vidi u timu i za koga su zainteresovani PSŽ i Monako.

Perin je na vratima Aston Vile, došao je da se pozdravi sa saigračima, a u ovom trenutku najviše interesovanja izaziva sastanak Nikolasa Iguaina, Pipitinog brata i Rome. Do sada je Argentinac odbijao da ode, danas bi moglo da bude jasnije da li ima prostora za dogovor, Džeko čeka ishod kako bi otišao u Inter.

Što se tiče Mandžukića, situacija i dalje nije jasna, ima interesovanja sa svih strana, ali čini se da je on najbliži tome da ostane. U napadu bi trebalo da mu bude priključen Ikardi, ili eventualno Lukaku, mada je to malo verovatno.

Dibala stiže sa odmora, videće se sa čelnicima, "Tutosport" piše da će im saopštiti da nema nameru da ode, a razgovaraće sa Sarijem oko svoje uloge u timu.

Moguće je da bude prodat i Rugani, jer Turčin Demiral ostaje, a Juve će verovatno prodati i Kansela, tu Kuadrado počinje kao starter na desnom beku, po zamisli Sarija, imaju De Šilja, a moguće je da će dovesti i Darmijana iz Mančester Junajteda.

I na kraju, Sari je tražio da Daglas Košta ostane, nema ništa od njegove prodaje, on će se boriti sa Bernadeskijem za mesto u timu.

Recimo i to, da bi odlasci Kedire i Matuidija, otvorili još jedno mesto na sredini terena, da se pominje Isko, ali da je verovatnije da će Juventus probati da kupi Eriksena iz Totenhema i tako u velikom stilu završi prelazni rok.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Monday, 29.07.2019
18:54

Eriksen je top igrac mada mislim da ce juve uciniti sve da prevesla mancester za pogbu neka trampica dibala plus pare i slicno.a njima nek igra sergej.

avatar
ForzaJuve
Monday, 29.07.2019
15:32

Moje misljenje je da je Kanselo trenutno mnogo blize ostanku u klubu nego odlasku.
Sto se tice eventualnog dolaska Eriksena, to bi bio pun pogodak. Takav igrac je neophodan Juventusu!

avatar
Tamara Milan Živković
Monday, 29.07.2019
12:06

Jedan te isti tekst koji se ponavlja po 100ti put u zadnjih mesec dana.Jedino se Pogba i Neimar ne pominju

avatar
Offside
Monday, 29.07.2019
11:15

Sve ovo sto kupuju,kupuju iskljucivo za Evropu...Osvajanje Serije A ne treba dovoditi u pitanje kada se pogleda njihova jacina i kada se uporedi sa jacinom njihovih rivala Napolija,Intera,Milana,Lacija od Rome po meni nema nista.Ali glavno pitanje je da li je sve ovo dovoljno za osvajanje LS a po meni nije...Ima jacih i uigranijih ekipa od njih u ovom trenutku,pre svih Barsa,Liverpul pa onda i Atletiko.Ali i Ikardi i Eriksen ili Isko su strasna pojacanja uz sve ono sto su kupili do sada ali pitanje je da li je to sve dovoljno za osvajanje LS...Ali Juve je bez govora odradio najbolji posao u ovogodisnjem transfer periodu.

avatar
PDY10
Monday, 29.07.2019
19:02

Po meni je Juve treči favorit ove sezone iza Barce i Liverpoola za LŠ, siguran sam da smo ispred Atletika jer su oni ipak izgubili Griezmana i Rodriga a Joao Felix če trebat neko vreme da se navikne sigurno...

avatar
REVØLT
Monday, 29.07.2019
10:24

Bernardeski, Bernar! Kao mufljuz Bernar Tapi ako ti je tako lakse da zapamtis. Niti ce doci Ikardi, niti ce doci Lukaku, niti Isko, niti Eriksen. Inace, Kedira (i(li) Matuidi) i Isko (i(li) Eriksen) (su) "k'o dupe i oko"...

avatar
Mangus
Monday, 29.07.2019
10:20

Eriksen, remzi, bentankur, pjanic, rabio, za tri mesta... Pobogu.

avatar
ForzaJuve
Monday, 29.07.2019
19:04

I Emre Can, velika guzva bi bila. Uporno pisem da je Juve zavrsio sa pojacanjima za ovu leto, na redu su prodaje igraca