Juventus - Originalan plan za januarsku pijacu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 31.12.2018.
11:44
Izvor: Sportske.net

Zna se najveće pojačanje, "niko".

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Juventusovi igrači na odmoru su do osmog januara, neki kao Matuidi nastavljaju da treniraju i na odmoru, Ronaldo ima sponzorske obaveze u Dubaiju, godina je završena dominantno, rekord od 53 boda u prvom delu sezone teško da će neko srušiti, 17 pobeda i par remija, +9 u odnosu na Napoli.

Navijači se pitaju kakav će biti prelazni rok, ali klub je već definisao prioritete.

Videćemo samo jedan odlazak, talentovani Mois Kean će biti prodat sa klauzulom za otkup ugovora, ostao je jesenas, ali je konkurencija takva da ne može da dobije šansu.

Posle povrede i operacije Kuadrada, Spinacola ostaje, oporavio se i konkurisaće za mesto u timu, on, Aleks Sandro, Kanselo i De Šiljo su četiri beka, svi osim Brazilca mogu da igraju i kraj leve i kraj desne aut linije.

Benatija je nezadovoljan, ali ga klub neće pustiti, niko više nema dozvolu da ode, a Juve neće ni da razgovara o ponudama za Daglasa Koštu, koji vredi oko 60 miliona evra.

Ali, ko će doći?

Niko.

Naime, Pogba je otpao jer ga Junajted neće pustiti, Alegri je rekao da mu osim Iska nije niko potreban i da ne želi da gomila igrače. Pošto Andalužanin nema nameru da promeni klub u januaru, italijanski šampion ne vidi igrača koji bi pomogao.

Paratići završava dovođenje Remzija kao slobodnog igrača na leto, ali pitanje je hoće li Velšanin koji želi u Juve, izabrati novac koji mu nudi PSŽ ili manju ponudu "Bjankonera".

Osim kapitena Arsenala, Juventus bi letos doveo De Lihta koga Rajola ubeđuje da izabere Italiju, kao i Džejmsa Rodrigeza, ukoliko Bajern otkupi i proda Kolumbijca. Isko ostaje želja, ali nerealna, s obzirom na 100 miliona koliko će tražiti Real.

U svakom slučaju, januar će proći bez vesti o Juventusu, pijaca za njih ne postoji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenadd
Monday, 31.12.2018
20:57

Remzi ke lud ako ode u Arsenal..treba u Lpool da ide ili u Totenhem...a Juventusu visi nad glavom raspad sistema jer im je prosek 35 godina...ceo zivot namestali i sad su kao neka ekipa...u celoj ekipi imaju 3 bolja igraca ostalo prosek i ispod proseka al za Italiju je i to ocigledno dovoljno, ili opet namestaju?

avatar
neme
Monday, 31.12.2018
14:20

Tako se radi ne dovoditi radi dovodenja.Remzi i Isko su top igraci koji bi bili pojacanja ostalo nije zanimljivo.

avatar
JC\'90
Monday, 31.12.2018
13:02

Kean treba da predje u Milan. Razbijali bi on i Kutrone u formaciji 4 4 2 dijamant kao nekad sto je igrao Milan.