Juventus odbio trampe sa Junajtedom i Romom, ovu sa Realom bi prihvatili!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 06.11.2018.
09:12
Izvor: Sportske.net

Negativni odgovori na adresu Engleza i Rimljana, ali čekaju da se Florentino Perez odluči, spremni su na pozitivan odgovor...

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Juventus neće menjati svoje igrače. Naime, ideja Junajteda da Pogbu zamene za Pjanića je odmah odbijena, ne postoji šansa da Bosanac koji je produžio ugovor napusti Torino, iako njegov menadžer Ramadani i dalje pokušava da donese ponudu od 100 miliona od Sitija.

Italijanski šampion želi da kupi Pogbu, ali nikako da ga razmeni za nekog od svojih igrača, a sličan odgovor je dobila Roma. Monći hoće Ruganija i Kuadrada, nudi Manolasa, no, novi direktor transfer operacija Paratići ne želi o tome da razgovara.

Benatija će biti prodat pošto je nezadovoljan, jer kako kaže ima 31 godinu i želi da igra, ali Ruganiju Juve nudi novi ugovor.

"Bjankoneri", kako pišu mediji u Italiji žele Marsela i spremni su da menjaju Aleksa Sandra za njega, pogotovo sada kada se oporavio Spinacola, a traže i štopera, De Lihta ili Blekija Milenkovića.

Ostalo je u magli, Junajted će teško prodati Pogbu, ostala mesta su popunjena, moguće je da budu kupljeni još neki mlađi igrači, ali i budu ostavljeni na pozajmici u svojim klubovima.

Što se Džejmsa Rodrigeza tiče, situacija je prilično nejasna, on želi u Juventus, ali je problem što Real hoće da ga vrati i ako ga Bavarci ne otkupe, nije jasno sa kim bi Juve pregovarao. Kolumbijac želi da ode već u januaru, ali su šanse da završi u Torinu male...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Tuesday, 06.11.2018
14:20

Juventus treba da zadrzi Sandra koji je na nivou Marsela ali daleko mladji.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 06.11.2018
17:53

smijesno je reci da je Sandro Marselov nivo Bas smijesno cak I meni Juventinu to nebi palo napamet reci

avatar
Misosesic
Tuesday, 06.11.2018
12:37

I opet ovo Marselo je jasno nakon gola koji je postigao protiv Viktorije pokazao navijačima Reala njegovu zelju i demantovao sve ovakve natpise.

avatar
mrancic
Tuesday, 06.11.2018
12:34

Dobri igrači u ovoj atmosferi u klubu neće u Junajted.A sa mlađim Murinjo ne ume.Teško da će iznad petog mesta.Šta sad fali Lukaku?Jer mu je Murinjo kriv za katastrofu od igre.Junajted će morati da kupuje ali mnogobi da prodaje.

avatar
Man united
Tuesday, 06.11.2018
18:52

Лукаку је катастрофа сам по себи. Мурињо је само будала што је бацио толике паре на њега. Ја бих у оној ситуацији пре дао и 200 милиона за Гризмана него 100 за Лукакуа. Купиш квалитет и знаш на чему си.

avatar
miki veliki
Tuesday, 06.11.2018
11:03

A gde je Esmeralda???