Juventus odbio "Tobdžije", Sari garant za štopera!

Autor: Stefan Matić
subota 03.08.2019.
17:00
Izvor: Sportske.net

Deluje da će Emeri ostati bez željenog defanzivca.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Arsenal će po svemu sudeći imati uspešno leto kada su u pitanju transferi, iako se činilo drugačije početkom tekućeg prelaznog roka.

"Tobdžije" su iznenadile fudbalsku javnost kada su ozvaničili transfer Nikole Pepea, stigao je i Martineli. Dobili su trku i za Salibom mada će mladi Francuz ostati još jednu sezonu u Sent Etjenu.

To i jeste problem. Emeri je želeo defanzivca odmah, nema poverenja u svoju zadnju liniju, ali to su bili uslovi francuskog kluba ukoliko žele da osiguraju dolazak štopera. Druga meta za defanzivu jeste Daniele Rugani, ali kako deluje Sari neće pustiti defanzivca sa kojim je sarađivao u Empoliju svojevremeno.

Arsenal je ponudio dvogodišnju pozajmicu sa obaveznim otkupom po isteku, međutim čelnici "Bjankonera" su odbili.

Danijele Rugani Juventus

Kao glavni razlog se navodi nesigurnost u spremnost Kjelinija da iznese većinu sezone na svojim plećima, poznato je da se Italijan učestalije povređuje u poslednje vreme. Tako da će Sari zadržati Ruganija i imati čak pet štopera u svom timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 03.08.2019
19:08

Malo je bilo nerealno na dve godine pa otkup,da imaju vise para da dovedu kvalitetnijeg.Ovako sta stigne do kraja,stigne.Ako stigne :D

avatar
Japanac
Saturday, 03.08.2019
17:07

Pa ima Chielini,Bonuci,De ligt , Demiral...prodaj Ruganija i to je to