Juventus ne odustaje, odlaze svi osim Ronalda?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 03.08.2019.
20:50
Izvor: Sportske.net

Klub čitavog leta planira da zameni čak četvoricu napadača, dovede novu trojicu, kao i da proda desnog beka...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je u poslednje tri godine, kada se pogledaju prodaje i kupovine u plusu 350 miliona evra. Ako odu još neki igrači, taj profit će biti još veći.

Mnogi se pitaju šta italijanski šampion radi?

Naime, oni žele da se oslobode četiri od pet napadača, Kean je na vratima Evertona, pokušavaju da zamene Dibalu za Lukakua, da dovedu Ikardija i Kjezu, umesto Mandžukića i Iguaina. Doduše, neće uspeti da realizuju sve transfere, ali tim prave prema Kristijanu Ronaldu.

Sari je sa njim razgovarao o Lukakuu i Portugalac se složio da će fizički kvaliteti Belgijanca koji je sličan Benzemi odgovarati njegovog igri.

Sari želi brže igrače u završnici, pa je zbog toga i dalje Ikardi aktuelan, kao i Kjeza. Ipak, od odlaska Mandžukića nema ništa, naime, teško će završiti u Junajtedu, a Dibala je razočaran odnosom kluba. Junajted je povećao ponudu na 12 miliona po sezoni, ali on traži još novca, očigledno u želji da izbegne transfer.

Što se Ikardija tiče on je poručio da neće nigde, iako Inter ne računa na njega, a Iguaina ne mogu da ubede da ode u Romu.

Kako sada stvari stoje, Juventus će pokušati sve ne bi li doveo Lukakua, a zatim će se ustremiti na Kjezu, ako ode Iguain. Fiorentina ne pušta mladog igrača, no on i dalje gleda ka Torinu, videćemo šta će biti na kraju.

Juve planira još jednu trampu, Kansela za novac i Danila iz Sitija, ali su problem pet miliona evra koje ima Brazilac, što Italijani ne nameravaju da mu plaćaju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffmajster
Sunday, 04.08.2019
10:26

grade tim oko portugalca - LOL

avatar
_Goran_
Sunday, 04.08.2019
10:19

Juventus je u poslednje tri godine, kada se pogledaju prodaje i kupovine u plusu 350 miliona evra?? Na osnovu koje magije je to moguce? Racunajuci transfere ovog leta i transfere iz sezona 16/17, 17/18 i 18/19, ne samo da nisu u plusu od 350 miliona evra, vec su u minusu od 229 miliona evra.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 04.08.2019
00:03

Nesto razmisljam, ako dovedemo Fernandesa koji ce biti isturen, mozda bi nam odgovaralo da prodamo Lukakua bez Diabale, eventualno ukljuce Matuidia da spuste Lukakuovu cenu. Treba nam centralni koji je dobar u defanzivi, ako ne klasicni DM onda barem fudbaler tipa Erere, Matke igra tanko. Matuidi bi mogao da bude igrac za sezonu, dve a pare uloziti u onog Brazilca iz Ajaksa, da sije po desnoj strani pak samo kes I dovesti pravog DM - a. Gomes, Grinvud obecavaju dosta, tu je I Pereira, popunjeni smo tu a I Mata je tu. Fred ce valjda proigrati ove sezone. Mozda nam zaista nije potreban pored Fernandesa Diabala. Fali nam cvrstina na sredini.

avatar
Kiddo
Sunday, 04.08.2019
00:00

klub bi oterao i mandzukica, dzukacki teraju i dibalu, kao po obicaju anjeli bez ikakve zahvalnosti prihvata na teranje cak i legendi

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 03.08.2019
23:57

Ex-Juventus ...

avatar
Opet onaj Anonymous
Saturday, 03.08.2019
22:40

Dybala zeli MANU debelo da naplati ne igranje u LS i tu smo sami sebi krivi jer tesko je dovesti vrhunskog igraca a ne dati mu veliku platu.

avatar
Boran83
Saturday, 03.08.2019
21:20

Nisu se jos otarasili Iguaina koji nece u Romu i Mandzukica ali zato hoce Ikardija koji nece da ide nigde i Kijezu sto nece Fiorentina da ga proda 😂🤷‍♂️