Juventus ne časi časa, šta kaže Haland na ovakvu ponudu?

Autor: Stefan Matić
nedelja 08.12.2019.
12:45
Izvor: Sportske.net

Ostali giganti će morati užurbano da reaguju.

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Bliži nam se januar a samim tim i otvaranje prelaznog roka, deluju da svi veći klubovi imaju samo jedno ime u beležnici.

Erling Haland bi mogao već tokom zime da napustiti Austriju i Salcburg i preseli se u neku od liga petice. Nakonkretniji, kao i uvek, jeste Juventus, italijanski mediji napominju da je Paratići već predstavio svoju ponudu norveškoj senzaciji.

Mladi napadač navodno ima otkupnu klauzulu od trideset miliona evra koja se već može aktivirati početkom nove godine, cena koju mogu maltene svi velikani isplatiti jeste neodoljiv mamac.

Haland

"Bjankoneri" su ponudili tri miliona evra godišnje Halandu, nema sumnje da ukoliko uđu premijerligaši u trku ova cifra samo može dodatno porasti.

Salcburg bi tako posle samo godinu dana ostao bez napadača, on je prošlog januara stigao iz Moldea za sumu od pet miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Sunday, 08.12.2019
20:59

Nema nikakvu klauzulu, o tome je vec bilo reci, a moglo je je da se nadje na netu da je predsednik kluba rekao da ne zeli da razgovara ako je cena ispod 50m evra sto je i realno s obzirom kakvo je vreme...

avatar
Бојовић Милан
Sunday, 08.12.2019
13:59

Ne treba leteti sa njim, ali Barsa bi po mom mišljenju mogla da proba, jer 30 mil i ne bi bila tako promašena investicija u poređenju sa nekim skorijim