Juventus, Milan i onda kući!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 06.01.2020.
10:26
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo najgori trejd ikada.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Prošlo leto Apenine su obeleženi pravom razmenom igrača između Juventusa i Milana. Leonardo Bonuće se vratio "kući" posle samo jedne sezone na "San Siru" dok je drugoj strani pripao Matia Kaldara.

Mladi italijanski štoper se smatrao velikim potencijalom za budućnost, "rosoneri" su već sanjali o tandemu sa Romanjolijem, ali nažalost do toga nije došlo.

Bivši igrač Atalante je ulazio iz povrede u povredu, ove sezone još uvek nije zabeležio utakmicu za prvi tim, tek tri za primaveru.

Kalčomerkato piše kako mu se smeši povratak u Bergamo koji žele da zamene Ibanjeza i Kjaera. "Orobiće" čeka nastavak LŠ u februaru, trebaće im svaki čovek. Pominje se pozajmica do kraja sezone, Milanezi očekuju Todiboa do kraja januara što bi sigurno popunilo poziciju jednog od najmaleroznijeg fudbalera u Seriji A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Luciano
Monday, 06.01.2020
11:40

Da se ne lazemo njemu je bolje u atalanti nego u milan trenutno,atalanta je za 3 koplja bolji klub!!

avatar
Danilo Vujacic
Monday, 06.01.2020
12:36

Истина. Реци какав је посао Јуве урадио што се тиче Калдаре. Имају страшну процену и за њега и за Руганија.Обојица су склони повредама.

avatar
Don Luciano
Monday, 06.01.2020
14:29

Jedino sto mi se ne svidja kod juventusa je to sto mladjim igracima ne pruzaju veliku sansu,oni pokupuju sve sto valja u italiji samo da ih ostali klubovi ne bi uzeli i tako upropaste mnoge igrace,kao da vole da im igraju igraci preko 30 godina u prvih 11...ne moze mi niko objasniti na koju foru igraju matuidi i kedira u prve 11 sve ove godine...