Juventus kreće, ovo su tri moguće postave za novu sezonu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.06.2019.
10:32
Izvor: Sportske.net

Sari bi danas trebalo da bude oslobođen obaveze prema Čelsiju, ali već se zna šta je tražio od igrača i šta Juventus pokušava.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Hoće li se saga oko novog trenera Juventusa završiti?

Italijani i dalje pale vatru, navodno Juventus čeka odluku UEFA oko izbacivanja Sitija, ali čini se da od toga nema ništa.

Sari bi trebalo da bude uskoro predstavljen, a bez obzira na imenovanje trenera, klub radi na transferima.

Pisali smo da bivši trener Napolija traži defanzivca, Juve je Romi ponudio zamenu, Iguaina za Manolasa, problem je jasno to što Argentinac ima značajno veću platu od grčkog štopera.

Paratići je bio u Engleskoj, pregovarao oko Pogbe, i dalje je to prva meta i veliki san kluba, a juče je Rabio koji je na odmoru u Italiji potvrdio da su u toku razgovori sa Juventusom.

On bi posle Remzija, bio drugi slobodan igrač koji bi stigao u klub ovog leta.

Što se ostalih tiče, i dalje je aktuelan Ikardi, Sari je navodno rekao da želi bivšeg kapitena Intera, on i Kin će biti napadači za narednu sezonu, za Juventusovo čudo od deteta je odbijena ponuda Evertona od 35 miliona evra.

I dalje se ne zna kako će izgledati bokovi, Kanselo je blizu Sitija, navodno Aleks Sandro meta Pari Sen Žermena, danas je Tutosport izbacio tri varijante na koje može da računa novi trener.

U prvoj, klasičnoj sa napadačem:

Šćešnji,
Tripije, Kjelini, Bonući, Spinacola,
Pogba, Pjanić, Remzi,
Ronaldo, Ikardi, Bernadeski.


U drugoj, ako umesto Pogbe stigne naš Sergej, ali i Emerson Palmijeri i Hisaj za bokove, Sari bi mogao da proba sa Dibalom kao "lažnom devetkom".

Šćešnji,
Hisaj, Kjelini, Bonući, Emerson,
Milinković, Pjanić, Džan,
Ronaldo, Dibala, Bernadeski.


I u trećoj, formaciji 4-3-1-2:

Šćešnji,
De Šiljo, Kjelini, Bonući, Aleks Sandro (Spinacola),
Rabio, Pjanić, Bentankur,
Dibala,
Ikardi, Ronaldo.


Dakle, sve zavisi i od prodaja, Ikardi jeste želja, ali i vezista svetske klase. Ako stigne Kijeza, ide Daglas Košta, za Kuadrada, Kediru, Matuidija, Mandžukića nema mesta, jednostavno se ne uklapaju u Sarijeve šeme.

Što se štopera tiče, Juventus će dati novac za vrhunskog defanzivca, kupili su Demirala koji može da pomogne, a videćemo može li Sari da vrati Ruganija u nekadašnju formu iz Empolija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Friday, 14.06.2019
15:35

A kada su potpisali Ikardija pa tako samouvereno ga stavljate u 2 postave?

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 14.06.2019
19:50

sta se palis ? Nisu potpisali ni Rabioa I Pogbu pa su ih stavili u sastav Moraju nesto pisati a ti budi cool

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 14.06.2019
13:24

Kako obrnuto:-D

avatar
Mak-Juventino
Friday, 14.06.2019
12:13

Ikardi i Pogba - NE , Rabio moze ! Sandro , Kanselo , Kosta , Mandzo , mora da ostanu ... Rezmi , jos jedan vezni i stoper, nista drugo

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 14.06.2019
19:53

evo jedan minus Zao mi je ali kad se mora mora se Mando je istrosen Kosta ko I svaki brazilac samo se igra a Icardi I Pgba bi bili top ekstra pojacanja a Rabio samo zato jer je besplatan ali nism siguran da bi uopce imao mjesto u 11

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Friday, 14.06.2019
11:52

Opet nista od LS

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 14.06.2019
10:38

Jesi li ti svestan ko kojom nogom igra? I u odbrani i na sredini i na krilima ih stavljas kako obrnuto, a ne treba tako. Bernadeski ne postoji, to mora da je neki fantom.

avatar
3x3
Friday, 14.06.2019
10:36

Stalno se prica o Ruganijevoj formi iz Empolija. Ko jos hvali stopera koji ne dobije ni jedan zuti karton za celu sezonu tada? To ne znaci da je bio tako dobar, vec da je bio mlak.

avatar
Zoran Krstin
Friday, 14.06.2019
11:19

Ne bi ga Juventus tada uzeo, da nije bio dobar. https://www.youtube.com/watch?v=ji2d0GvkDs0

avatar
The_Matrix
Friday, 14.06.2019
15:36

Evo vidimo svi koliko je dobar 😊

avatar
3x3
Friday, 14.06.2019
14:22

Nije highlight merilo. Ukucaj bilo kog igraca iz Seria A i vides na highlight kako je odlican. Tu ne stavljaju one pocetnicke greske, a Rugani ih je imao mnogo tada. Juventus ga je uzeo jer je bio na dvojnoj registraciji ili kako to vec ide u njihovoj ligi. Imali su opciju da ga vrate i iskoristili su je jer je kao mlad dobio sansu u tada losem klubu. Inace mladi stoperi ne mogu da igraju u jakim klubovima, pa se zato pruzi sansa u timovima koji se bore za opstanak da se razvijaju. Nije napredovao kako se ocekivalo + je jako slab za stopera. Nema kvalitet za Juventus, to je cinjenica i pre ili kasnije ce to izaci na videlo.