Juventus i PSŽ, treća sreća? Trejd za priču...

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 30.11.2020.
08:35
Izvor: Sportske.net

Hoće li se konačno dogovoriti? Jedan igrač se posebno nada...

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Juventus i PSŽ su nekoliko puta pokušavali da odrade trampu, ali bez uspeha. Bilo da se radi o zameni De Šiljo-Kurzava, ili čak ponudi Juventusa za Nejmara koja je uključivala Dibalu, nikada nisu bili ni blizu dogovora.

Ono što je PSŽ nudio, da otkupi Ikardija i prosledi ga u Juve za novac i Dibalu su Italijani odbili, međutim sada su se stvari promenile.

Jer oba igrača su daleko od onoga što klubovi žele da vide na terenu. Dibala ima problem sa ugovorom i formom, nema pomaka u pregovorima. Sa druge strane, Ikardi nije u prvom planu kod Tuhela, a mnogi zameraju Leonardu da je bacio 50 miliona na Argentinca koji bi verovatno peške otišao u Juventus gde su ga silno želeli.

Da li je moguća trampa?

baner

Ako Dibala uđe u poslednju godinu ugovora, svakako, njegova cena na tržištu pada, ali teško je poverovati da bi Juventus pristao da uzme Ikardija, bez novca. Jedna od varijanti je da u trampu bude uključen i Paredes, ali za sada je sve u početnoj fazi. Uz to, Juventus ima Moratu koji je gol mašina, no, Paratići nikada nije odustao od Maurita i leto bi moglo da bude nova šansa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Monday, 30.11.2020
15:42
avatar
No rules
Monday, 30.11.2020
11:12

Samo sto ste zaboravili da ce PSZ u slucaju da Ikardija proda Juveentusu morati Interu da doplati nemali novac. Takva je klauzula. Inace nije zabranjeno mastati.