Juventus boli glava, Mandžukić ima ponude, ali mu se ne žuri...

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 28.08.2019.
13:08
Izvor: Sportske.net

Hrvat je već odbio Junajted, sada ima novu šansu da ode, ali jednostavno, njemu je dobro u Juventusu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Mario Mandžukić je u drugom planu u Juventusu. Sari vidi druge napadače kao opciju, pre svega Iguaina, ali i Dibala može da igra "lažnu devetku".

Hrvat je na ceni, iako već veteran, Juve ne bi tražio veliki novac, ali bi svakako da se oslobodi njegove plate.

Ponuda ima, javio se i PSŽ koji želi zamenu za povređene Mbapea i Kavanija, od ranije je Mandžukić bio meta Milana, sada se pojavila i Roma.

Ali, nema pomaka, on je već odbio Junajted, poslednjeg dana prelaznog roka u Engleskoj nije želeo da ode, dok dobro ne razmisli, nije bilo vremena.

I sada nije oduševljen time da ode, bez obzira što će imati malu minutažu. Nada se pozivu Bajerna gde je nekada igrao, ali su male šanse da se Bavarci pojave pred vratima Juventusa. "Bjankonerima" se žuri, ali Mandžukić je spokojan, čovek koji može da bira bi najradije da ostane u Juventusu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Thursday, 29.08.2019
09:53

Nije on odbio MANU vec je MANU odustao od njega

avatar
Offside
Wednesday, 28.08.2019
13:57

Ja ne razumem danasnje igrace...Klub im saopsti da nece igrati,dobiju ponudu i vecu platu od drugog kluba i on odbije ponudu.Za mene je to teska budalastina i sputavanje sopstvene karijere.Ako je vec ranije kontaktiran Bajern i ako je dobio odgovor da ga nece zasto toliko sili ostanak?

avatar
Nenadd
Wednesday, 28.08.2019
13:43

Tsko i treba...kad su uzimali igrace zs dzabe i nudili neke bolje i duze ugovore da bi dosli kao slobodni onda im je bilo lepo...zabarska posla, dovedu igraca za dz i onda kad on ima 35 godina hoce obestecenje od 20 miliona za njega...smesno