Juventus blizu novog trenera, evo kako on vidi ekipu za narednu sezonu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 25.05.2019.
08:19
Izvor: Sportske.net

Mediji prenose da je 70% posla završeno, da je i Anjeli razgovarao sa prvim kandidatom, a da je on već izneo svoje viđenje tima.

EPA-EFE/ROBIN VAN LONKHUIJSEN
EPA-EFE/ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Povezane vesti

Sve su veće šanse da Juventus već krajem sledeće nedelje dobije novog trenera. Naime, posle neuspeha u pokušaju da se dovede Gvardiola, odnosno nakon što je Poketino rekao da ostaje u Totenhemu, u klubu više neće čekati, novi trener bi trebalo da bude Mauricio Sari.

Bez obzira na ishod finala u Azerbejdžanu protiv Arsenala, on neće dobiti šansu da nastavi na klupi Čelsija, iako ima ugovor na još dve godine.

"Plavci" ubeđuju Franka Lamparda da bez obzira na ishod Derbijeve sezone, odnosno da li će se "Ovnovi" plasirati u ligu prihvati ponudu i sedne na klupu.

Sari je navodno već razgovarao sa Paratićijem, šefom transfer operacija, sa Anjelijem se čuo telefonom, potvrdio je da želi na klupu Juventusa.

Italijanski mediji bave se izgledom tima, ako dođe Sari. On će verovatno insistirati da Iguain ostane i formira partnerstvo u klubu sa Ronaldom, kao što je bio slučaj sa Realom. Takođe, ne želi da proda Pjanića, a u Juventusu od trenera očekuju da Ruganija vrati u formu iz Empolija, gde ga je trenirao. Sari je navodno zadovoljan timom, forsiraće mlađe igrače poput Bernadeskija, Spinacole, Bentankura, a nema ni govora o tome da ode Dibala. Naime, nekadašnji trener Napolija veoma ceni Argentinca i u njegovoj formaciji bi se našlo mesto za "La Hoju".

Jasno, odmah su se počela provlačiti imena, da li bi Sari sa sobom mogao da povede Žorginja, ili da angažuje Alana iz Napolija, ali čini se da će se pojačati sa par igrača, pre svega u odbrani.

Sari smatra da timu nisu potrebna neka velika pojačanja, za razliku od Alegrija koji je želeo da se oslobodi pet igrača.

Recimo i to da se oglasio Aurelio De Laurentis koji je u svom stilu rekao da bi voleo da Sari sedne na klupu Juventusa jer će titula Napolija naredne sezone u tom slučaju biti još slađa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lakii
Saturday, 25.05.2019
17:21

Na klupu Juventusa jos niste pomenuli da moze da sedne moj dedo, ostale ste sve pomenuli.

avatar
neme
Saturday, 25.05.2019
16:48

teska nebuloza

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 25.05.2019
11:59

Sari nije bolji od Alegria ....

avatar
3x3
Saturday, 25.05.2019
11:55

Da forsira mlade Bernardeskija i Spinacolu, a prvi ima 25, dok drugi 26 godina. To nisu mladi igraci, vec igraci u odlicnim godinama. Uporno se ponavlja kako su mladi oko 25-26 god. Kin ili kako se vec prica sa 19-20 godina je mlad, to je mlado.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 25.05.2019
10:07

Zorzinjo, ne Zorginjo! Vreme je da vec jednom naucis kako se to prezime cita i pise. I ne samo to, i mnoga druga. Zar Sari nije veliki lokalpatriota?

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 25.05.2019
23:50

Ма зна он имена и презимена играча,очигледно је да намерно овако пише. Не знам само зашто му је то занимљиво...

avatar
Kantona
Saturday, 25.05.2019
09:47

zaboravili ste da je zvezdin milojevic isto jedan od kandidata