Juve završio prelazni rok, ako lekari ne odluče drugačije! Ovo su imena...

Autor: Vladimir Stojanović
petak 24.01.2020.
11:26
Izvor: Sportske.net

Oni ne bi da kupuju, ali situacija sa povredama je loša...

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Juventus nema nameru da dovodi nove igrače ove zime, već su uložili u letnji transfer Kuluševskog, pominje se da bi mogli da kaparišu i Tonalija iz Breše, ali novih lica u januaru neće biti.

Osim, ako lekari ne odluče drugačije.

Naime, postoji problem na bokovima. De Šiljo je povređen, sa druge strane, Danilo je ponovo van stroja, a Aleks Sandro je iako rovit morao da igra protiv Rome u kupu.

Kuadrado je morao na teren umesto Danila u sredu, čest ritam igranja i nemogućnost da kombinuje na spoljni pozicijama bi mogli da donesu probleme Sariju.

Prodat je Spinacola, pa je Sari ostao na samo jednom levom beku.

Pominjani su Munije i Kurzava kojima ističe ugovor sa PSŽ na leto, ali Juventusu su sada potrebna pojačanja. Albanac Hisaj je u drugom planu u Napoliju, kod Sarija je bio standardan, ali bi De Laurentis zacepio neverovatnu cenu.

Isti je slučaj sa Emersonom Palmijerijem levim bekom Rome koga "Plavci" neće pustiti.

Videćemo šta će odlučiti Paratići i Nedved, njima je prioritet prodaja Emre Džana, Dortmundova ponuda je premala, ali bi bonusi mogli da pomognu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 24.01.2020
12:33

Eto im Emerson za koliko hoce da plate... Bolje da nam igra Maatsen iz akademije. A kako su se mnogi prevalili Alonso je igracina za Emersona sto pokazuje svaka moguca statistika. Sa Alonsom imamo 6 igranih u PL 6 pobeda ove sezone kada startuje dakle 100% pobeda a bez njega samo 6 od 18 dakle 33%. Bez njega nam sanse za trijumf padaju 66,66%!!!!