Juve završio posao, dve odštete, B1 i Pirlo će dobiti ogromno pojačanje! Slede još dvojica?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 10.09.2020.
08:51
Izvor: Sportske.net

U Juventusu isčekivanje, izgleda da su stvari gotove. Hoće li osim napadača stići još neko?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Izgleda da je Juventus blizu ključnog posla, naime, Pipita Iguain je odbio ponude Fiorentine i još par evropskih klubova, ostaje pri tome da posle Juventusa neće igrati više u Seriji A, a izgleda da je dogovorio sve sa Inter Majamijem u koji je već otišao Blez Matuidi.

Bekam čeka Argentinca čiji brat od ponedeljka pregovara o odšteti od Juventusa za poslednju godinu ugovora u kojoj je napadač trebalo da primi 7.5 miliona evra.

Juventus čeka konačni sporazum, kako bi ubrzao stvari oko dovođenja novog napadača. Imaju pristanak Džeka, ali on je druga opcije, Luis Suarez je dogovorio ugovor na dve sezone, vredan 10 miliona evra neto, i on čeka odštetu od Barse, pa će polagati B1, ispit iz italijanskog jezika kako bi dobio pasoš. To je već završeno, uči i trenira sa Barselonom. Juve nema mesta za strance posle dovođenja MekKenija, Suarez je u Španiji igrao kao domaći igrač, ali su pravila različita od Italije. Ali, žena je poreklom Italijanka, ima pasoš EU, "El Pistolero" je bio lenj svih ovih godina da uzme špansko državljanstvo, sada će dobiti italijansko i najverovatnije početkom sledeće nedelje potpisati za Juventus.

Do kraja prelaznog roka trebalo bi da stigne Kean koji želi svim silama da se vrati u klub iz Evertona. On je odbio Dortmund i čeka da Rajola dogovori dvogodišnju pozajmicu bivšem klubu uz otkup.

baner


Juventus će probati da nekom trampom stigne do Beljerina iz Arsenala, ali je to malo verovatno. Odlazak Kedire bi verovatno otvorio vrata za novog italijanskog reprezentativca Lokatelija, bivšeg igrača Milana koji je blistao u Sasuolu prošle sezone...

Ali, napadač je prioritet, sve ostalo čeka dolazak Suareza...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Thursday, 10.09.2020
14:08

Suarez/Dzeko , Lokateli , Belerin

avatar
Zoran Krstin
Thursday, 10.09.2020
11:20

Kean želi svim silama da se vrati u klub iz Evertona? Uh.

avatar
Wizard08
Thursday, 10.09.2020
09:01

Stani everton je kupio kina za 40 miliona bese? I sad ga salje na dvogodisnju pozajmicu u tim iz kojeg je dosao ,i to sa pravom otkupa a ne sa obaveznim otkupom ?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 10.09.2020
14:48

Za 30 (27.5+2.5) miliona.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 10.09.2020
15:32

Nema sanse da to karamele urade