Juve ubacio u brzinu, promocija u četvrtak! Spisak postoji, evo koje igrač može da izabere Alegrijev naslednik!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 11.06.2019.
08:28
Izvor: Sportske.net

Ostale samo formalnosti, zvanično predstavljanje u četvrtak, čeka se mig novog trenera da krene realizacija transfera. Šta je realno?

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Dileme nema, ostale su formalnosti oko raskida ugovora, u naredna dva dana Mauricio Sari će biti predstavljen kao novi trener Juventusa.

Potpisaće ugovor na tri godine, vredan 6.5 miliona po sezoni. Jedan od manjinskih akcionara Hasan Nagor, Saudijac je zahvalio Sariju za sve što je učinio za Čelsi i tako potvrdio odlazak Italijana.

On u Torino dovodi svoj stručni štab, stručnjaka za fizičku pripremu Paola Bertelija koji je već radio u Juventusu do 2014. sa Antoniom Konteom. Pomoćnik Sariju biće Martušelo sa kojim je sarađivao u Empoliju, inače, ovaj nekadašnji fudbaler Empolija je radio sa Spaletijem u Interu, jer Sari nije mogao da ga dovede u London. Novi član stručnog štaba biće Andrea Barzalji koji je odbio Kontea i Inter i ostaće u Juventusu nakon što je završio karijeru.

Mnogo više od ovoga navijače zanima lista pojačanja.

Paratići i Nedved čekaju Sarija za konsultacije, na spisku su kandidati za desnog beka, ako ode Kanselo što je izvesno, Tripije, Semedo i Pićini, zatim Isko, Sergej ili Pogba za vezni red, gde će biti najviše promena, i u napadu Kjeza, Zaniolo i Ikardi.

Od Sarija se očekuje da kaže šta namerava sa Iguainom koga klub želi da proda, ali i sa Dibalom koji je, čini se uslov svih uslova da se Pol Pogba vrati u Torino.

Juve čeka rasplet oko De Lihta, ali su male šanse da dobije to pojačanje i moraće u odbrani da se zadovolji Demiralom iz Sasuola ili povratkom Benatije...

Što se tiče prodaja, Mandžukić sigurno odlazi, kao i Kanselo, Daglas Košta ili Kuadrado, verovatno i Matuidi i rezervni golman Perin...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 11.06.2019
13:12
avatar
Anonymous Official
Tuesday, 11.06.2019
13:03

Perin je lud ako ne ode, odlican golman treba da brani.

avatar
The_Matrix
Tuesday, 11.06.2019
12:04

🤣🤣🤣🤣 zanimljivo kao i uvek. U juventusu navodno cekaju Saria da bo donosili odluke, a o Interu pisete kao da se Konte ne pita pa svaki dan po neku glupost napisete. Posebno mi se svidja ovaj deo kako ce Sari da bira koje ce igrace kao da se njihovi klubovi tu nista ne pitaju

avatar
Misosesic
Tuesday, 11.06.2019
10:59

Od ovih imena ce dovesti Picinija i Kijezu od veznog reda neće moći dovesti nikog od nabrojanih igrača,možda dovedu onog iz Liona ali od ove trojice nikog.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 11.06.2019
10:48

Koje igrac. Zaniolo je vise veznjak nego napadac, ne moraju svi oni da igraju SAMO ''u centrali''.

avatar
Tuesday, 11.06.2019
09:45

Samo neka ga nose vise....

avatar
ForzaJuve
Tuesday, 11.06.2019
09:41

Jel mora svaki dan isto da se piše?