Juve u strahu od Reala i Barselone, stigla ponuda, hitno moraju da prodaju tandem!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 28.11.2019.
09:31
Izvor: Sportske.net

Probaće verovatno da pojačaju cenu, zna se šta je prva briga kluba u ovom trenutku...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Borusija iz Dortmunda pokušava da završi dva velika posla sa Juventusom, naime, prema informacijama "Bilda", žele i Marija Mandžukića i Emre Džana.

Tandem nije prijavljen za Ligu šampiona, ali Džan igra u prvenstvu, nezadovoljan je, uglavno ulazi sa klupe, dok Hrvat nije odigrao nijedan minut ove sezone.

Međutim, ponuda Dortmunda je manja od očekivane, naime, samo 30 miliona, računaju da Juventus želi da se oslobodi dvojice igrača.

Međutim, iako je to istina, Juventus očekuje više novca, mada bi odlaskom pomenutog tandema uštedeli oko 11 miliona evra koliko je kombinovana plata dvojice fudbalera.

Tako bi se oslobodio prostor za ono što je u ovom trenutku prioritet Paratićija, produžetak ugovora sa Dibalom. Naime, Argentinac je od robe za razmenu, stigao do prve zvezde tima, bacio je u drugi plan Ronalda i sada je red na njega da postavlja uslove.

Ima ugovor do 2022. ali će na leto stići ponude i Reala i Barselone (ako ne uspeju da dovedu Nejmara). Da stvar bude smešnija, letos je PSŽ odbio 100 miliona i Dibalu za Nejmara, sve se promenilo za nekoliko meseci.

Za sada, "La Hoja" nije odgovorio na poziv o pregovorima o produžetku ugovora, zarađuje oko 7 miliona godišnje i sigurno da u Španiji i Engleskoj gde je već odbio Junajted može lako da dobije dvocifrenu sumu.

Zbog toga se spekuliše da se Juventusu žuri, da oslobodi prostor, uz pomenuti tandem i De Šiljo bi mogao u PSŽ, a klub će verovatno prodati Demirala Milanu, ako "Rosoneri" zaista plate 40 miliona evra.

Paratići je izjavio da Rakitić ne zanima Juve, da je odličan igrač, ali da su puni na svim pozicijama, mada je Sari tražio da se smanji broj igrača, ali i da eventualno klub dovede alternativu za Aleksa Sandra. Emerson Palmijeri iz Čelsija je meta, ali malo je verovatno da bi "Plavci" prodali Brazilca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Thursday, 28.11.2019
11:51

Bas ce se usreciti sa njima dvojicom, jedan istrosen i van forme a drugi prosjecan igrac i isto van forme .