Juve - Trio već spakovao kofere, preokret u režiji Dibale!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 15.08.2019.
10:13
Izvor: Sportske.net

Juventus se odlobađa igrača, čeka se nekoliko odlazaka, a očigledno da su u klubu promenili strategiju...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

I dalje nema pomaka kada je Juventus u pitanju, Paratići i Nedved su neodređeni po pitanju prelaznog roka, a sve su manje šanse da će biti doveden Ikardi. On se i dalje nada, međutim, Juventus ne može da se oslobodi svojih navijača.

Sari traži da ode nekoliko fudbalera, približava se i dostava spiska za Ligu šampiona, čak šest igrača bi moralo da bude skinuto sa liste.

Rugani ima kofere u rukama, Roma ili Monako su destinacije, a i Blez Matuidi je na izlaznim vratima. Juve je planirao da eventualno i Matuidi bude prodat u paketu sa Dibalom Pari Sen Žermenu, ali sada je odlazak Argentinca dalje nego pre desetak dana.

"Juventus je moja kuća"
, ponavlja "La Hoja", a Paratići je diplomatski odgovorio novinarima da klub ne pregovara o prodaji Argentinca.

Spekuliše se da osim neke ekstra ponude ne postoji šansa da Dibala ode, razlog je Sari koji smatra da ne bi trebalo dovoditi nove igrače, a vlasnik Džon Elkan je na jučerašnjoj tradicionalnoj utakmici, okupljanju u Viljar Perosi rekao da je prelazni rok bio odličan i da su u klubu veoma zadovoljni prelaznim rokom.

Matuidi bi umesto povratka u PSŽ mogao u Monako, a čeka se i ponuda Bajerna ili Dortmunda za Mandžukića. Iguain i dalje ne želi da ode, ako se ne oslobodi oba napadača Juve će teško uspeti da dovede Ikardija.

U svakom slučaju, ne treba očekivati velika pomeranja ili iznenađenja, stigli su Danilo u zamenu za Kansela, De Liht, Demiral, Remzi, Rabio, vratio se Bufon, kao i Iguain sa pozajmice.

Čini se da je u ovom trenutku važnije prodati igrače, osloboditi se velikih plata, nego dovesti pojačanja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Thursday, 15.08.2019
12:12

De Liht je pojacanje, ostali su dovoljni za Seriju A, za evropu im je potreban jaci vezni red. Remzi, Dzan, Pjanic, Rabio su prosecni igraci.

avatar
REVØLT
Friday, 16.08.2019
12:40

PROSECNI sigurno nisu (narocito ne Remzi, Pjanic i Rabio), drugo je to da li poseduju klasu potrebnu za osvajanje LS.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 15.08.2019
11:22

istina previse ih je !

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Thursday, 15.08.2019
11:12

Kako bi zeleo da vidim bar jednom 4 2 3 1 formaciju. Pjanjc-Rabiot ispred Ronaldo-Dybala-Costa i u napadu Icardi(Higuain)...

avatar
Milos Ilic_fb1
Thursday, 15.08.2019
10:39

Ocekujem da ode Rugani, jer je 5. stoper u rotaciji, zatim Kedira, mozda i pre Matuidija. Ako odu obojica, Juveu na klupi ostaju Can i Bentankur, ako racunamo da ce u prvu postavu Rabio, Pjanic i Remzi, ne preterano duga klupa slozicete se. U napadu su Bernandeski, Dibala, Kvadrado (ako ne predje na beka, mada mi to nije jasno), CR, Iguain, Kosta i Dibala, ako racunamo odlazak Mandzuke pa i Pjaca. Ocekujem da se rese Pjace i Iguaina. U prvu postavu ce verovatno CR i Kosta, na klupi ostaje Bernadeski i Mandzuka, uz Dibalu koji moze da igra iza napadaca.

avatar
REVØLT
Friday, 16.08.2019
12:41

Bernandeski, Bernadeski, BERNARDESKI.