Juve - Tim za narednu sezonu poznat, trampa ključ, tri ili četiri nova lica!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 06.04.2020.
09:29
Izvor: Sportske.net

Paratići ubrzano radi, klub će podmladiti redove, a ono što je sigurno zna se ko je i nedodirljiv.

Beta/Fabio Ferrari/Lapresse via AP
Beta/Fabio Ferrari/Lapresse via AP

Povezane vesti

Juventus je spremio strategiju za prelazni rok, i ona će biti kombinacija ulaganja i trampi. U ovom trenutku u klubu odbacuju svaku pomisao da menjaju De Lihta za Pogbu, Holanđanin je nedodirljiv.

Uz to, ono što je sigurbo je da ostaju i Dibala i Ronaldo, a Iguainu je vreme isteklo. Doduše, ako on odbije da ode, Juve nema mnogo rešenja, godinu dana ima ugovor, mada bi probali da ga puste po formuli "Tevez" koji je svojevremeno otišao u Boku. Dakle, "Pipita" bi bio slobodan da se preseli u River, a Juve bi dobio opciju na neke mlade igrače "Milionera".

Njegova zamena u napadu bi trebalo da bude Gabrijel Žesus za koga nude Daglasa Koštu, Ikardi i dalje ostaje želja, ali po svemu sudeći, teško ostvariva.

Juve će prodati De Šilja, verovatno Pari Sen Žermenu, pokušati da dovede Tonalija iz Breše, što bi označilo kraj za Miralema Pjanića u Torinu. On ima nekoliko ponuda, PSŽ bi rado želeo da ga vidi u svojim redovima.

Baner


Sa pozajmice u Kaljariju biće vraćen Luka Pelegrini kako bi konkurisao za levog beka, a od odlaska Bernadeskija bi mogla da zavisi kupovina Kjeze sa kojim Juve ima dogovor. Bez obzira na ishod prvenstva, dogovor je da se podmladi tim. Podsetimo već je stigao Kuluševski, mesta nema za Kediru, a Rabio i Remzi će izgleda ostati.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Japanac
Tuesday, 07.04.2020
11:15

Bernardeski ide, njegovo mesto popunice Kulusevski

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 06.04.2020
23:57

Pajnic i Verrati u veznom redu kava ce to magija biti...

avatar
Mirjevac
Monday, 06.04.2020
18:54

Juce bese da CR Ronaldo se vraca u real, danas ostsje u juve, pre neki dan bese da De Liht ide u zamenu za nekog danas kosta 150 miliona! Malo cudno!

avatar
Offside
Monday, 06.04.2020
13:00

Remzi i treba da ostane.Decko nije ni dobio pravu priliku da se dokaze a to koliko je igrao,po meni,odigrao je sasvim solidno.Ne moze se ocekivati od igraca da dodje u novu ligu i da se odmah prilagodi,treba vremena.Isto mislim i za Rabioa,treba vremena da se prilagodi i to svakako valja sacekati pa ako ne upali prodati ga onda i svakako su na dobitku ili pare od prodaje ili igrac koji ce biti vazan deo tima.

avatar
David Veskov
Monday, 06.04.2020
10:44

Za Zesus mogu samo da sanjaju a Kosta nek zadrze slobodno