Juve smislio plan, šalju jednog od svojih za traženog štopera i kvare posao Junajtedu!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 28.02.2019.
23:44
Izvor: Sportske.net

I Juventus je među zainteresovanim klubovima za usluge talentovanog defanzivca, sada su spremili i ponudu za njegove usluge.

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Fudbaleri Benfike Žoao Feliks i Ruben Dijas traženi su od strane velikog broja klubova.

Za dvojac je ozbiljno zainteresovan Mančester junajted, koji je spremio i ponudu za njihove usluge Benfiki, više nego izdašnu.

Feliksa traže i Vulvsi, koji imaju i "keca u rukavu", kao i Juventus, a ranije se spekulisalo da je Juve zainteresovan i za Rubena Dijasa, poznato je da traže mlade defanzivce, koji će zauzeti mesta veterana Kjelinija i Barzaljija u zadnjoj liniji.

Izgleda i da su ozbiljno zagrizli za talentovanog defanzivca, ali i da su bliži njegovom potpisu nego Feliksovom.

Naime, sportski direktor "Stare dame" Fabio Paratići je obavio razgovore sa predsednikom Benfike Luis Filipeo Vieirom, razgovarali su o dvojcu, ali su podrobnije govorili o mogućem prelasku Dijasa u Torino.

Za štopera je Juve spreman da ponudi i jednog svog igrača, u pitanju je reprezentativac Hrvatske Marko Pjaca, koji trenutno igra na pozajmici u Fiorentini.

Videćemo da li su u Benfiki zainteresovani za nekadašnjeg igrača zagrebačkog Dinama i koliko bi to moglo da smanji cenu za Dijasa.

Predsednik "Orlova" je nedavno istakao da neće prodavati svoje mlade igrače ispod otpusnih klauzula koje se nalaze u njihovim ugovorima, što svakako nije dobra vest za Juve.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke