Juve smekšao, Argentinac za Čelsijevog Brazilca? Zvanično, počeli pregovori oko Morate!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 15.01.2019.
11:35
Izvor: Sportske.net

Izgleda da bi kolo moglo da se rasplete i da svako dobije ono što želi. Ali, gde je tu Milan?

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Izgleda da se stvari kreću napred. Naime, Juventus i Milan danas razgovaraju o Iguainu koji želi u Čelsi, pojavila se varijante da Juve prihvati pozajmicu na 18 meseci, a da "Plavci" pošalju Emersona Palmijerija u Torino.

Jasna je namera Juventusa, oni bi Palmijerija, bivšeg igrača Rome koga je doveo Konte i koji je u drugom planu, njegovo dovođenje bi im omogućilo da Spinacolu koji je dugo bio povređen pošalju na pozajmicu kako bi skupljao minuta, a Aleks Sandro bi u zemljaku dobio konkurenciju na levoj strani terena.

Emerson Palmieri

Ali, pita se Milan koji neće dozvoliti da Iguain ode, ako ne nađu zamenu.

U ovom trenutku, oni će teško do Morate, nisu ni posebno zainteresovani, a Real je bliži Pjonteku.

Sam Morata je prelomio, svim silama želi u Atletiko, pa su počeli zvanični pregovori dva kluba. Kako piše "Marka", Španac se složio da smanji platu od 10 miliona evra, kako bi se vratio tamo gde je počeo karijeru. On je kao klinac bio u Atletiku, pa u Hetafeu pre nego što je završio u Realovoj "kanteri".

To ostavlja pitanje šta će učiniti Čelsi. Ako ne reše situaciju oko Iguaina, okrenuće se Kalumu Vilsonu mada je on papren, košta oko 75 miliona evra.

Sari ne računa na Moratu, da li je to manevar kako bi ubedio klub da učini sve da "Pipita" stigne u London, ostaje da vidimo.

Sevilja je poručila juče da nema novca za Moratu, ali Atletiko ima, samo pre toga mora da se oslobodi ili Želsona koji je stigao iz Sportinga ili Kalinića koji bi mogao u Monako.

Kako smo pisali juče, ako dođe do jednog transfera pomenutih napadača to će biti pravi ringišpil, odnosno sistem spojenih sudova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brazilero11
Thursday, 17.01.2019
15:48

Ja ne mogu da shvatim Italijansku ligu ozbiljnom kada klubovi u vrhu mijenjaju i prodaju svoje igrace rivalima svake sezone i ti igraci se vrte u krug ko da igraju Uzicko kolo...

avatar
MottiYazata
Tuesday, 15.01.2019
17:06

Neka daju nama Spinacolu i svi srećni i svi zadovoljni. Ionako neće nikad igrati kod Alegrija, a za napad ćemo se snaći. Valjda.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 15.01.2019
20:29

Nije problem pa stalno vam dajemo igrace a vi sve ljepo upropastite Bonucci nista Hiugain nista Kaldara nista Evo sad Spinazola i njega da upropastite haha Pozz

avatar
MottiYazata
Thursday, 17.01.2019
06:59

Bolje da ga upropastimo a da igra nego da propadne kod vas pored nezainteresovanog Sandra i univerzalnog De Šilja igrajući utakmice u kupu.

avatar
MarioJ
Tuesday, 15.01.2019
13:07

Morata je gotov. Da je ostao u Juventusu danas bi bila druga priča ovako još jedna velika nada i talenat.

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 15.01.2019
17:06

Hahahah. U Juveu bi se pogotovo naigrao sad pored Ronalda, Mandzukica i Dibale.

avatar
Zauvek Plavac
Tuesday, 15.01.2019
13:04

Greška bi bila ako se proda Emerson, nije mu pružena prava prilika da se pokaže, a i treba dovesti zamenu, pogotovu ako Zapakosta ode. A ako se ne dovede zamena, Aspilikueta i Alonso ostaju jedini bekovi što klub koji se bori za LŠ sebi ne sme da dozvoli.

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 15.01.2019
17:01

Mozes samo da mastas o LS

avatar
_Goran_
Tuesday, 15.01.2019
12:57

75 miliona evra za Vilsona???

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 15.01.2019
12:49

A najcesce ne dodje do prvog transfera koji bi doveo do svega i onda ove pisanije padnu u vodu