Juve sad pokušava da rastereti roster?

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 15.08.2018.
15:59
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion je fantastično odradio prelazni rok, a možda do kraja prelaznog roka dovede još neku bombu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je praktično imao savršen prelazni rok, navijači su prezadovoljni i jedva čekaju da sezona počne, a sada su snovi o podizanju Lige šampiona realan domet.

Ono što Alegriju predstavlja problem jeste ogroman broj igrača, a jasno je da neće biti mesta za sve, pa je na sličan način Juventus morao da se otarasi Sturara, a sada ima problem sa mladim napadačem, Kinom.

Mojse Kin je osamnaestogodišnji talentovani napadač koji je u Juventus stigao 2010. godine iz Torina. Predviđaju mu fantastičnu karijeru, ali jasno je da za sada on nema mesta u prvom timu.

Ovog napadača su želeli Monako i Lids, a Juventus je pokušavao da ubaci i opciju da otkupi igrača, ali Monako nije pristao na to, dok Lids nije mogao da priušti cenu koju je "Stara dama" zahtevala za Kina. Pored ova dva tima, pominjao se i nemački Dortmund.

Kin je će za sada ostati u Juventusu, a klub iz Torina će pokušati da ga pošalje na neku pozajmicu, kako bi imao veću minutažu. Kin je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Veroni, gde je postigao 4 gola na 20 odigranih utakmica.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke