Juve raspisao konkurs za napadača - svetska klasa za manje od 100 miliona, trojica na listi!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 05.03.2020.
14:41
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je Gonzalo Iguain otpisan za narednu sezonu.

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

U sveopštem haosu koji je zbog korona virusa zahvatio Italiju, samim tim i tamošnji fudbal, Juventus uveliko razmišlja o narednoj sezoni.

Kako prenosi Tutosport Juventus je spremio tri moguće zamene za Gonzala Iguaina koji na kraju godine puni 33.

Najveća želja "bjankonera" jeste Mauro Ikardi, fudbaler blista na pozajmici u Pari Sen Žermenu i sasvim je sigurno da se neće vraćati u Inter.

Postoji fiksna otkupna klauzula u iznosu od 65 miliona evra koja važi samo za PSŽ, pa se postavlja pitanje hoće li u Lombardiji pristati na istu ponudu velikog rivala.

Gabrijel Žezus je momak koji je privukao pažnju Italijana, Brazilac je postao zanimljiviji od kako je UEFA izbacila Mančester siti iz Evrope u naredne dve godine što Juve želi da iskoristi.

Gabrijel Zezus

Treći na listi jeste Timo Verner, napadač Lajpciga se već godinama nalazi na meti najvećih evropskih klubova, a prema nekim navodima za njega je ozbiljno "zagrizao" Real Madrid.

Zajedničko za svu trojicu je to da postoji mogućnost da transferi budu vredni manje od 100 miliona evra što je magična cifra koju bi u Torinu vrlo rado izbegli.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Saturday, 07.03.2020
00:00

Desni bek i vezni, spic im uopste nije potreban tu Dybala,Ronaldo pa i Higuain koji uopste nije los napadac...

avatar
Opet Anonymous
Friday, 06.03.2020
22:59

Vece su sanse da Messi potpise za MU nego da City proda Jesusa...

avatar
Dukaman
Friday, 06.03.2020
11:07

Žezus bi bio odlicno pojacanje,njega prizeljkujem.

avatar
Badr Hari
Friday, 06.03.2020
04:21

Imaju najboljeg u istoriji univerzuma, a oni razmišljaju o bacanju para na ovu trojicu, qq. :D K'o da je izlizanom bitno koga će dovesti kada će im opet sam doneti sve trofeje? Ako je ko navikao da igra sa panjevima i da sve sam mora da rešava onda je to on, tako je radio u MUN-u, Realu, Portugalskoj reprezentaciji i sada u Juveu. :D:D:D

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 05.03.2020
22:08

Prvo klasa na sredini , onda napadac

avatar
Gile sile pravi
Thursday, 05.03.2020
18:06

Kako neko uopste moze i da pomisli da bi neko razmisljao iz Intera da proda Ikardija juventusu, pojma nemam kako neko moze da dodje na takvu ideju, sto se samo Ikardija tice on dobija sve manju minutazu u PSZ-u to je uglavno po petnest minuta meca kao primera radi juce, tako je vec zadnjih pet i vise kola ukljucujuci i utakmicu protiv Dortmunda. bilistao jeste na pocetku u PSZ-a, ali od drugog dela sezone on dobija svoju sansu za minutima bukvalno na kasikicu, pre ce biti da on takve uslove PSZ-a nece da prihvati podgotovo ako Tuhel ostane. oni imaju sansu za otkup, ali po svemu sudeci on ce da odbije da otkupe njegov ugovor - Ikardi se vraca U Inter odakle ce da trazi novi klub. juventus to sigurno nece biti