Juve puni kasu, Nemci obaraju sve rekorde zbog jednog čoveka!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 12.05.2019.
11:37
Izvor: Sportske.net

Da li je vredan tolikog novca?

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Bajern je na dobrom putu da odbrani titulu prvaka Nemačke, u poslednje kolo Bundeslige ulaze sa dva boda prednosti u odnosu na Borusiju.

Međutim, težak je posao pred Niku Kovača da na domaćem terenu pobedi svoj bivši klub Ajntraht, no uprava već razmišlja o predstojećem letu.

Nemački mediji navode da je prva meta Bavaraca fudbaler Juventusa Paulo Dibala.

Argentinac se nalazi u nemilosti Maksa Alegrija koji preferira druga rešenja u navali, pa se sve glasnije govori u odlasku "Dijamanta".

Dibala nema tako sjajnu sezonu iza sebe, na 39 utakmica u svim takmičenjima psotigao je tek deset golova i upisao šest asistencija, od igrača takvof kalibra očekivalo se mnogo više.

Luis Alberto Paulo Dibala Lacio Juventus

I pored toga njegova cena nije drastično opala, "Bjankoneri" ne žele da ga prodaju za manje od 100 miliona evra što bi nateralo Nemce da probiju magičnu cifru iako su najavljivali da to neće činiti u skorije vreme.

Stidljivo se spominje i Mančester junajted, ali činjenica da "Crveni đavoli" neće igrati u Ligi šampiona naredne sezone bi mogla da obeshrabri potencijalna pojačanja.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 12.05.2019
13:21

Koji Bajern pa oni ne mogu sad da dovedu jednog TOP igraca,jedini nacin ako tog igraca ne traze Englezi,Spanci i PSG samo tako mogu....

avatar
Big Bastard
Sunday, 12.05.2019
11:44

Uništio ga je prije svih Allegri... Lakše se riješiti trenera nego ponovo naći ovakve bisere, pogotovo kakve su cijene danas... Mlad, dobar i neiskorišten... Allegri mi je drag, ali biram Dybalu, dodajem i da Juve igra negledljiv nogomet unazad 2 sezone.

avatar
Anonymous Official
Sunday, 12.05.2019
11:40

Da, vrijedi toliko, MANU mozda nece igarti LS ali bar moze da igra u najboljoj ligi na svijetu, nije valjda lud da ide u Bundesligu.

avatar
Novakovic10
Sunday, 12.05.2019
11:54

Можда није најјача лига, али је зато клуб мало рећи институција фудбала и савршено би нам легао

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 12.05.2019
12:05

Bolje je kako god u Bajernu nego u Junajtedu.