Juve prodao štopera, ali kako se osloboditi još petorice?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 11.08.2019.
12:15
Izvor: Sportske.net

Šest igrača moraju da ispadnu sa liste za Ligu šampiona, ali i da ispeglaju finansijske knjige. Sari je u pravu, teška misija za klub...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je na putu da završi još jedan posao, ubrzano moraju da rasprodaju igrače, kako bi sredili finansije, tačnije ogroman iznos plata.

Danijele Rugani napustiće Torino, tek je peti štoper, po svemu sudeći posle propalog transfera u Arsenal, završiće u Rimu. Klubovi su izgleda postigli dogovor, pozajmica sa obaveznim otkupom od 25 miliona, Rugani će imati platu 3 miliona evra.

Ali, ovo je za Juve tek početak, moraju da prodaju Matuidija i Kediru, za ovog prvog ima interesovanja iz Francuske, drugi je odbio ponude iz PL.

Sari je juče nakon poraza od Atletika rekao da je situacija teška, jer ima previše igrača i u ovom trenutku šest mora da otpadne sa liste za Ligu šampiona.

"To je veoma teška odluka, koga ne registrovati, imamo strašan tim, a sve je manje vremena. Odluka je zaista teška, razočarati nekog igrača koji zaslužuje mesto", rekao je Sari.

Juve i dalje čeka PSŽ oko Dibale, neće ga ni u kom slučaju menjati za Ikardija, a Mandžukić se opet dovodi u vezu sa odlaskom. Iguainu i dalje ne pada na pamet da napusti klub, svi imaju visoke plate.

Juve dostiže 150 miliona samo za plate, recimo duplo više od Intera, jasno Ronaldo i De Liht prednjače. I dalje se spekuliše da bi mogli da, ako se oslobode svih navedenih igrača kupe Pogbu za 180 miliona, ali to je nerealno, kao i dolazak Nejmara. Verovatno će, u slučaju da odu Dibala i Mandžukić dovesti jednog napadača, ali neće platiti Interu 70 miliona za Maura Ikardija.

Takođe, Perin rezervni golman kome je propao transfer u Portugal, sada pregovara sa Monakom, a i mladi Luka Pelegrini koji je stigao kao deo kusura za Spinacolu će na pozajmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Tuesday, 13.08.2019
06:43

Rugani, Kedira, Matuidi, Iguain, Mandzukić njih se Juventus mora osloboditi do kraja roka i zaraditi popriličan novac. A onda uložiti u mlađe i talentovanije igrače.

avatar
LFC 19-ta
Monday, 12.08.2019
09:29

Koji su klubovi postigli dogovor?

avatar
LFC 19-ta
Monday, 12.08.2019
09:29

Zavrsice u Rimu?

avatar
amigo999
Sunday, 11.08.2019
13:37

"Slatke muke" su reci Sarija. Mora da izbaci top igrace sa spiska. "Moram prijaviti 3 golmana + 22 igraca za LS. Ja imam 27 top igraca! "

avatar
juvealexx
Sunday, 11.08.2019
15:43

nije tako rekao , nego da moraju imati 4 igrača iz "juventusove škole" , ili ti ga 2 momčadi zbog nekih čudnih pravila uefe , i zbog toga moraju da poduzmu neke neočekivane i nepopularne korake i riješe se nekih igrača a koje inače nebi prodavali

avatar
ForzaJuve
Sunday, 11.08.2019
12:59

Perin, Rugani, Matuidi, Kedira Mandžukić i to bi bilo to. Možda i Higuain ako prihvati ponudu Rome, ali izgleda da će ipak da ostane. Pelegrini ako ide na pozajmicu, to bi onda bilo tih 6 igrača

avatar
amigo999
Sunday, 11.08.2019
13:40

Pazite se da ne ostanete kratkih rukava za Ikardija. Ikardi se dogovorio sve sa Napolijem. Sada je na Napolija i Interu da se dogovore..https://www.calciomercato.com/en/news/napoli-reach-agreement-with-mauro-icardi-53290.....

avatar
juvealexx
Sunday, 11.08.2019
15:40

Juve nikad nije dovodio "problematične" igrače iz italije a koji su imali određenu kvalitetu , tako je bilo i sa cassanom i balotelijem tako će biti i sa icardijem , nek ide slobodno u napoli što se mene tiče

avatar
ForzaJuve
Sunday, 11.08.2019
15:21

Iskreno, navijam da ne dođe u Juve. Čak mislim da je on i razlog zašto Dybala nije prešao u Totenham, tj. zašto ih je Juve odbio. Inter im neće prodati Ikardija, nemaju koga da dovedu kao napadača i onda Dybala u toj situaciji ostaje, a vrlo verovatno I Higuain