Juve predstavio novog štopera!

Autor: Nikola Miloradović
petak 13.07.2018.
16:56
Izvor: Sportske.net

U Torino konačno stiglo i pojačanje za zadnju liniju.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juve je pre godinu i po dana obezbedio potpis taletnovanog italijanskog štopera Matije Kaldare.

Potpisao je 190cm visoki štoper tada ugovor sa "Starom damom" na četiri i po godine, Atalanta je na ime transfera zaradila 15 miliona evra, a mogli bi na ime određenih bonusa da zarade još 10 miliona evra.

Kaldara je odmah i vraćen u Bergamo, na pozajmicu od godinu i po dana, a ovog leta, po isteku pomenute pozajmice, "Bjankoneri" su odlučili da priključe Kaldaru prvom timu.

Sada je mladi defanzivac i predstavljen u Torinu.

"Ovo je ogroman trenutak u mojoj karijeri. U velikom sam klubu i moram da dokažem da zaslužujem da budem ovde", izjavio je Kaldara na početku konferencije za novinare.

Dotakao se i transfera Kristijana Ronalda, koji će u ponedeljak postati njegov saigrač u Torinu, a otkrio je i da mu je dugogodišnji defanzivac "Stare dame" idol.

"Juventus je ostvario ogromnu stvar angažovanjem Kristijana i mislim da je entuzijazam kod navijača sjajan. Jedva čekam da zaigram sa njim.

Zaista se ugledam na Kjelinija. To što ću ove sezone igrati pored njega je veliko dostignuće za mene. Veoma sam počastvovan i želim da naučim od njega koliko god je to moguće
", dodao je mladi Italijan.

Kaldara će u Juventusu poneti dres sa brojem 13.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Saturday, 14.07.2018
14:39

Kaldara i Rugani po meni legitimni naslijednici legendarnog BBC. Ruganija ne treba prodavati nego forsirati da bude starter.