Juve potvrdio, ovo će biti jedino pojačanje do kraja prelaznog roka!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 27.01.2020.
08:34
Izvor: Sportske.net

Iako je poraz od Napolija uvukao sumnju, ne pomišljaju da odustanu. Stiže još levi bek i to je kraj zimske pijace...

EPA/ETIENNE LAURENT
EPA/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Izgleda da ni poraz u Napulju neće promeniti planove Juventusa. Naime, oni su na +3, odigrali su loš meč, pretrpeli drugi neuspeh u sezoni protiv oslabljenog Napolija, Sari je igrače optužio da su bili odsutni i da su više razmišljali o neuspehu Intera, nego o meču.

U svakom slučaju ne menja se plan u prelaznom roku, Paratići je potvrdio, radi se na razmeni, De Šiljo odlazi, Kurzava će stići iz PSŽ čime će biti pojačana konkurencija, odnoasno Aleks Sandro dobiti alternativu.

To je jedino što je Sari tražio, ali mnogi smatraju da Juve mora da proda Džana, da dovede nekog kreativnijeg vezistu i da ovo nisu igrači koji Sariju mogu da obezbede igru koju želi. Naime, smatraju da Pjanić nema pravu zamenu, da Juve ima dosta problema kada on nije na najvišem nivou.

No, klub se ne obazire, osim razmene sa PSŽ neće biti drugih poteza, čak je demantovana prodaja Džana, a o trampi ili odlasku Bernadeskija nema ni govora.

"Verujemo u njega, ne pomišljamo da pustimo Bernadeskija bilo gde"
, kaže transder guru Juventusa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossonero_t
Monday, 27.01.2020
18:54

Pises o trampi za Bernardeskija a ne pominjes za kog bi ga trampili, profesionalno nema sta... Koliko NEimanje veze u jednom coveku jbt

avatar
holideyyy
Monday, 27.01.2020
17:22

Nažalost sa takvom politikom nećete videti LŠ još mnogo godina. Žalosno je koji trenutno ljudi vode transfer politiku u tako velikom klubu kao što je Juventus !

avatar
juvealexx
Monday, 27.01.2020
15:04

Juventusova uprava se sve više ponaša kao da smo uprava Hajduka iz Splita , dovode se igrači bez odštete upitne kvalitete a s druge strane ne uspijevamo nikoga prodati ili prodajemo u "bescjenje" ,stvarno sramota Inna najboljem smo putu da ostanemo bez Scudetta ,možda je tako i bolje da elkan i kompanija "odriješe" kesu za prava pojačanja kao što su Kinezi uradili u Interu ove sezone

avatar
2012/2013-2019/2020
Monday, 27.01.2020
09:59

Ringispil levih bekova u tom klubu.

avatar
BlueBoy84
Monday, 27.01.2020
09:40

Zalizani dibala standardno odigra 10tekži vrh ostatak sezone ga nema nigde. Derbije ga nikada nije ni bilo