Juve popušta, dvojica za Pogbu?

Autor: Boris Jovanović
petak 09.01.2015.
13:23
Izvor: Sportske.net

Ma koliko ova ponuda zvučala čudno, Juventus bi mogao da pristane jer ubija dve muve jednim udarcem!

Beta/AP Photo/ Massimo Pinca
Beta/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

Tokom dana pojavile su se nove informacije o poseti Mina Rajole Torinu. Jedna je da nudi svog pulena Necida kao i Kasamija Juventusu, a druga da se raspitivao o mogućnosti da Pogba na leto ode u rodni grad.

Interesovanje Pari Sen Žermena nije novo, međutim do sada je Juve odbijao da pregovara o prodaji Pogbe, mada predsednik Anjeli često kaže da će biti teško zadržati možda najtalentovanijeg igrača na svetu.

No, poslednji predlog Pari Sen Žermena bi mogao da znači i završnu fazu pregovora.

Kako piše "Kvotidijan sportivo", a prenose još neki mediji, Pari Sen Žermen bi pristao da se odrekne Kavanija i Veratija u zamenu za Pogbu.

Juve bi dobio konačno klasičnog napadača svetske klase koga bi upario sa Tevezom, a sa druge strane Marko Verati je prirodan naslednik Pirla. Prema ovoj priči Kavani bi stigao u Torino već u januaru, a Verati u junu, kada bi se Pogba vratio kući.

Liči na tešku misiju, ali Juventusu su potrebna osveženja, oni nemaju način da dovedu takva dva kvalitetna igrača, ako nešto ne žrtvuju. Sa druge strane, to bi značilo da će prodati Ljorentea na leto, moguće i Vidala ako ne podigne formu i na taj način napraviti dodatni plus u transfer roku.

Pita se i Pogba koji sada ima ugovor do 2019. i više puta je ponovio da baš i ne bi rado napustio Torino.

Ali, znate šta?

Sa Minom Rajolom svaka varijanta je moguća...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke