Juve planira nemoguće, posle Ronalda i najtalentovaniji na svetu umesto Dibale!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 19.11.2018.
09:02
Izvor: Sportske.net

Čini se da je u pitanju preambiciozan plan, ali Paratići je već činio čuda...

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Italijanski mediji se bave kombinacijama, poslednja je vezana za Dibalu koji ima dosta ponuda, prvu od Bajerna, ali ga želi i Real Madrid, kao i Junajted. Argentinac nije na prodaju, osim ako stigne nepristojna ponuda, ili ako Juventus iskoristi probleme Pari Sen Žermena.

Mediji forsiraju priču Anjelija da će Juventus ponovo kupiti Ronalda, samo mlađeg, a navodno Paratići dogovara eventualni transfer Mbapea, u slučaju lomova u PSŽ. Jasno da će svi vodeći evropski klubovi biti u trci, pa čitava priča zvuči pomalo nategnuto, osim informacije da eventualni ulazak Kineza na automobilsko tržište, odnosno FIAT, ovaj transfer čini realnim.

Druga meta je Marko Asensio koji je itekako zainteresovan za dolazak u Torino, ali i to bi podrazumevalo prodaju Mandžukića, u tom slučaju bi Ronaldo bio pomeren na mesto centralnog napadača, a sjajni Kean koji ne dobija šansu zbog neverovatne konkurencije bi bio alternativa.

Što se Pogbe tiče, Junajted ne želi da ga se odrekne, uz to, ima neverovatna primanja, a u ovom trenutku, nije prioritet.

Svejedno, teško je videti situaciju u kojoj i Mbape i Nejmar napuštaju Pari Sen Žermen, ma u kakvim problemima bilo oko FFP, pa, iako je Paratići sa Marotom činio čuda na transfer pijaci, ovo ipak izgleda preambiciozno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 19.11.2018
18:25

ovo se ne isplati ni komentirati Suvisno je

avatar
Anonymous Official
Monday, 19.11.2018
14:57

MU kada bi doveo Dybalau to bi se moglo nazvati pojacanjem i to vruhunske klase a ne da se interesujemo za neke igrace srednje kvalitete jedino na ovaj nacin mozemo da se takmicimo sa Cityem uz takva 3-4 pojacanja

avatar
MarioJ
Monday, 19.11.2018
11:09

Dibala ostaje.

avatar
Hannibal Lecter
Monday, 19.11.2018
11:00

a jos je manje verovatno da zavrse u Juventusu pored giganata kakvi su real, barsa, oba mancestera

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 20.11.2018
08:45

Kakav je siti gigant, 'leba ti?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 20.11.2018
14:33

Jesu finansijski mocni, imaju svetskog trenera i odlican kadar, ali, to i dalje ne znaci da su giganti.

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 20.11.2018
13:05

pa budzetom, sad imaju i ozbiljnog trenera...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 19.11.2018
10:54

Postoji jedna fotografija Mbapea iz '11 na kojoj se vidi da je nosio Milanov (Robinjov) dres.

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Monday, 19.11.2018
10:27

Glupi potez bi bio zrvovati Dybala za bilo koji od ovih dvajca , vec sada kad dobija odredenu zrelost i kompletni tim i ima sansu da pokaze sve sto moze... Mislim da Juventus je finansiski mocan da dovede bilo ko bez da zrtvuje odreden svoj igrac a i Anjeli bas za tom izjavom oko ,,mladi '' Ronaldo pokusati dovesti Mbape ako ne ovu mozda za 2 god sig i upari so CR jer svi znamo da je njegov idol a i so eventualnom dolaksom Zidane jer Alegri je izjavio da mu je ova posledna sez na klupi Juventusa, tu pricu bi imala kompletnu sliku.