Juve pitao za De Jonga, usledio sjajan odgovor Barse

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 14.05.2020.
15:12
Izvor: Sportske.net

Naravno, samo je pitanje šta će trampiti ova dva kluba, ali zna se šta neće.

EPA-EFE/OLAF KRAAK
EPA-EFE/OLAF KRAAK

Povezane vesti

Miralem Pjanić želi u Barsu, Juve želi Artura Mela, ali ta trampa je malo verovatna, pa Juventus i Katalonci traže pravu formulu.

Zanimljivo, pojavila se informacija da je Juventus pitao za Frenkija de Jonga, na šta je Barselona odgovorila pitanjem za Matijsa de Lihta. Usledili su identični odgovori - obojica su nedodirljivi na svojim pozicijama i odlazak De Jonga u Juve ili De Lihta u Barsu na bilo koji način je nemoguća misija.

Inače, prošlog leta su ova dva igrača obeležili prelazni rok, De Jong je završio iz Ajaksa u Barsi za 75 miliona evra, dok je Juventus platio 10 više šampionu Holandije za kapitena De Lihta.

Njih dvojica su i najbolji prijatelji, De Liht je najpre želeo u Barsu, ali je shvatio da je ponuda Juventusa bolja za njegov dalji razvoj, te je odlučio da ode put Torina.

Podsetićemo i na to da su Juventusu zanimljivi Todibo, manje i Rakitić, dok Barsa želi pored Pjanića i De Šilja, dok se pritajeno pominje i Danijele Rugani.

Neka trampa mora pasti na relaciji Torino-Barselona, samo je pitanje koja...

bundesliga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Thursday, 14.05.2020
23:29

Pitaju za De Jonga? Neka izvade 100milki na sto za pocetak razgovora. Ili mozda predlazu trampu Rabio+20mil 🤣

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 14.05.2020
23:02

I de Liht je platen 75 plus bonuse , kao i de Jong

avatar
Mirjevac
Saturday, 16.05.2020
15:26

De Jong je placen negde oko 65 miliona, De Liht je placen negde oko 20 miliona vise! Barca je bila i sa njim ugovorila poso za iste pare ko i za Jonga, ali De Lihte zamenio menadzera i njegov novi menadzer je sve poreko i trazio je plus 15 miliona nego sto je bilo dogovoreno! Barca nije pristala na ucenu i odrekla se, tada je juve zadrizo i kupio ga za 85 miliona i eto tako je to bilo! Barca je bila sve ugovorila i sa Ranijm, ali njegova majka se umesala i trazila za sebe plus 15 miliona od dogovorene sume, barca je odma odustala, nije htela ucenu! Eto Rabio se pokazao ka greska juvetu, tako bi mozda isto bilo i da je u barci doso!

avatar
Rise up
Thursday, 14.05.2020
17:14

Barselona ima sve spore vezne igrace i jos oce Pjanica. Ne vide da im treba brzi veznjak.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 14.05.2020
16:28

Ma i jedni i drugi bi primali a da ostanu nevini