Juve otpisao trojicu, šta će biti sa De Lihtom?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 27.10.2019.
09:32
Izvor: Sportske.net

U Juventusu trojica igrača više nemaju mesto u timu, a navodno stiže ponuda za Holanđanina koji trpi velike kritike javnosti.

Beta/AP Photo/Danial Hakim
Beta/AP Photo/Danial Hakim

Povezane vesti

Juventus nije zadovoljan bodom u Lećeu, bili su bez Ronalda, ispromašivali se, ali i pored remija ostaju na prvom mestu.

"Nije ni bitna sada tabela, mnogo je bodova u igri. Sami smo krivi što nismo iskoristili veliki broj šansi"
, kaže Sari.

Mediji kritikuju De Lihta koji je opet napravio penal, Sari kaže da ga je lopta pogodila u ruku i da defanzivci imaju dosta problema sa novim pravilima. Javnost insistira da nije slučajno to što uvek De Liht bude krivac, ali on kaže da više neće obraćati pažnju na kritike.

Zanimljivo, pojavila se informacija da Barsa nije odustala da bi mogli da ponude novac Juventusu i Umtitija, ali čini se da ni pod kojim uslovima Italijani neće pustiti nekadašnjeg kapitena Ajaksa.

Šta je sa zimskim prelaznim rokom?

Danas "Tutosport" piše da sigurno odlaze Mandžukić i Emre Džan koji je igrao juče i to slabo, a da će najverovatnije biti prodat i Rugani koji ne dobija šansu. Njemu je propala kombinacija za Romu, a Juve bi pristao da ga pozajmi Arsenalu, ali sa obaveznim otkupom.

Što se tiče dolazaka, osim eventualno levog beka (ciljaju Emersona Palmijerija iz Čelsija), Sari nema nekih želja, smatra da ionako ima previše igrača...

Klub će napustiti i Perin i Pjaca, ovaj drugi ide na pozajmicu, a golman će probati da napravi transfer, setimo se, zbog povrede mu je propao posao sa Benfikom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Monday, 28.10.2019
09:28

Ako vam ne valja Liht, znate gdje mu igra blizanac, pošaljite ga da vam pokažemo nešto ;)

avatar
NikkiCFC
Sunday, 27.10.2019
17:41

Taj Rugani godinama na prodaju a on samo potpisuje nove ugovore.

avatar
Le Tissier
Sunday, 27.10.2019
13:28

Pa naravno da nije slucajno to sto je De Liht cesto krivac, to sto je placen koliko je placen ne dodaje mu pet godina iskustva on i dalje ima samo 20 godina i normalno je da gresi. Njegova cena predstavlja ono sto moze da bude, a ne ono sto je sada, a to sto su cene u svakom slucajunu otisle u nebo to je druga prica.

avatar
Psihostabizizator
Sunday, 27.10.2019
17:58

Bacen novac da se ne lazemo. Postoje takvi potencijali i za 20 miliona.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 27.10.2019
18:38

Apsolutno si u pravu ali ipak je malo previse koliko je trenutno los !!!

avatar
Opet Anonymous
Sunday, 27.10.2019
13:11

Pa nisu ludu da ga se odreknu tek tako, decko je stoper sa najvise potencijala. Nije moguce da je prosle sezone onako kidao u LS a da je sada tako los. Jednsotavno mu je potreban period adaptacije a mozda mu ne odgovara Serija A kao liga.

avatar
Psihostabizizator
Sunday, 27.10.2019
17:59

Naravno da je moguce da jednu sezonu bljesne pa da na kraju ne napravi karijeru kakvu su svi ocekivali. Milion takvih slucajeva.

avatar
Opet Anonymous
Sunday, 27.10.2019
23:27

Eto onda mi ti reci kada si zadnji put vidio nekog mladog stopera njegovih godina da je tako igrao? 19 godina takva sigurnost kao da mu je 30 uz to kapiten Ajaxa i prvotimac Holandije jedne od najacih repki.

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 27.10.2019
21:26

evo trejd romanjoli za holandjanina :D....msm da je zanimljivo! :D

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Sunday, 27.10.2019
10:51

Jedina ekipa neporazena u Evropi , prva u Liga , prva u grupi LS a ljudi trazu neku vinu u 19 godisnjak ?igra je dobra pasove preku 700 svaku utakmicu, preko 20 suta ,jednostavno nema jos veci procenat realizacije da se resavaju utakmice ranije ...