Juve otkrio cenu za Mandžukića, prava "bagatela"!

Autor: Stefan Matić
subota 12.10.2019.
12:46
Izvor: Sportske.net

Hrvatski napadač se ne nalazi u Sarijevim planovima.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Reprezentacija Hrvatske je ubedljivo savladala reprezentaciju Mađarske u sedmom kolu kvalifikacija za predstojeće prvenstvo Evrope, na ovom meču naravno nije bilo poznatog napadača "vatrenih" koji se povukao iz srebrne selekcije Hrvatske.

Iskusni napadač posle pripremnog perioda sa Juventusa uopšte nema minuta na zvaničnim utakmicama Juventusa, univerzalni fudbaler takođe nije uvršten ni u spisak igrača koji imaju pravo nastupanja u Ligi šampiona. Tridesettrogodišnjak se nalazi na izlaznim vratima Sarijevog Juventusa već neko vreme, sam izlazak će se desiti izvesno u januaru.

Italijanski mediji pišu da je i određena cena hrvatskog internacionalca. Cena je svega deset miliona evra, za Mandžukića vlada interesovanje Mančester Junajteda i klubova iz MLS lige, ostaje da se vidi da li ostaje u Evropi ili će se oprobati "preko bare".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Monday, 14.10.2019
06:49

A sta ste vi ocekivali da koliko vrijedi igrac u tim godinama? I to je previse em mator, em van forme, em nije u planovima. Nije on vise ni pola od onog igraca od prije. Bolje je posuditi Ibru do ljeta nego njega dovoditi...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 12.10.2019
14:29

Realna cjena s obzirom na godine