Juve odlučio, samo igra na sigurno, štoperi se znaju, plus dva Ronaldova drugara!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 11.02.2019.
12:17
Izvor: Sportske.net

Četiri pojačanja, manje-više poznato i ko će otići...

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Juventus neće izgleda ništa rizikovati za sledeću sezonu. Naime, prva meta ostaje De Liht koji bi trebalo da uz Rajolinu pomoć bude ubeđen da dođe u Torino, a već je stigao Aron Remzi. Rešen je i drugi štoper, Romero iz Đenove, a iz odbrane odlazi Kaseres koji je tu do juna, dok će se Barzalji povući.

Ostalo dolazi u obzir samo iz Madrida. Naime, prema mišljenju ljudi iz Juventusa, samo Zaniolo iz Rome bi mogao recimo da bude doveden u nekoj trampi sa Bernadeskijem koja je nerealna, dok su Barela i Kijeza kao budućnost italijanskog fudbala preskupi.

Juve će se zbog toga okrenuti Realu, Marselo je blizu dolaska u Torino, a ako bude prodat Dibala, Džejms Rodrigez bi trebalo da bude deo sporazuma, čak u Juventusu planiraju da ponude Realu novac i "La Hoju" za Marsela i Kolumbijca koji se vraća iz Bajerna.

Pogba je otpao, Isko je preskup, a i radije bi u Siti, pa će Juventus malo promeniti ekipu, Rugani i Mandžukić će potpisati nove ugovore, možda ode Aleks Sandro, kako bi Marselu konkurencija bio mlađi Spinacola.

Zavisiće i od Lige šampiona, ali italijanski mediji pišu da Juve neće mnogo potrošiti, uz prodaje, mogu da ulože stotinak miliona i dokupe ono što im treba, svakako mladog štopera i kako već rekosmo Ronaldove saigrače iz madridskih dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Tuesday, 12.02.2019
14:27

Dibala + Kes za Marsela i Hamesa je sasvim OK ponuda.Real treba da prihvati ovo posto mali Regilon se odlično pokazao a imamo Tea na pozajmici.

avatar
neme
Monday, 11.02.2019
18:48

Previse je to kombinacina ovaj ode onaj dode onaj se povuce ako se onom porodi zena u junu itd.Juve oduvek prodaje onoga koga hoce i ko nije na nivou kluba a kupuje neophodno slaze kockice.

avatar
myspace
Monday, 11.02.2019
15:51

Juve nije klub koji ispunjava zelje igraca. bio to Ronaldo ili Messi kodeks pravila je uvek isti. Alegri gusi napad dosta svojom postavom... Treba samo da zameni da 2 budu u vezi sa dva krila i dibalom i ronladom ispred. Juve ima jedan od najboljih ofazivnih igraca koji bi kod svakog drugog trenera davali po 4 gola min.

avatar
ForzaJuve
Monday, 11.02.2019
15:20

Kakve se ovo bajke pišu svakog dana o Juventusu ovo je nerealno. Na granicama naučne fantastike!

avatar
Karambol
Monday, 11.02.2019
14:58

Milan treba da svim silama krene na dovodjenje Barele i Depaja, po meni imali bi top ekipu Donarumma Romagnoli Caldara Conti Rodriguez Bakayoko Barela Paqueta Depay Suso Piatek

avatar
Anonymous Official
Monday, 11.02.2019
20:43

Sve je to super ali Bakayoko da dobije prednost u odnosu na Kessija

avatar
Skontov
Tuesday, 12.02.2019
00:45

Svidja mi se kako razmisljas samo je pitanje koliko imaju para posto i Bakajoka treba da odkupe. Po meni je Milan trenutno najperspektivnija ekipa ako dovedu pravog igraca na lijevom krilu.

avatar
Tamara Milan Živković
Monday, 11.02.2019
14:10

Dati Dibalu i Aleks Sandra a dovesti Marsela i Rodrigeza je smesno.Ne znam koliko bi Juve tu dobio?Pitanje za Vladimira-do koliko se godina racunaju igraci kao "mladi"?Spinacola ima 26 godina.

avatar
Anonymous Official
Monday, 11.02.2019
20:42
avatar
Skontov
Tuesday, 12.02.2019
00:41

Ali ovo malo nakon povrede Spinacola se sasvim dobro pokazao