Juve odbio PSŽ!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 17.05.2018.
13:11
Izvor: Sportske.net

Kako prenose italijanski mediji, uprava Juventusa odbila je ponudu Parižana za svog fudbalera.

EPA/JULIO MUNOZ
EPA/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

Pari sen Žermen je u sezoni za nama osvojio četiri trofeja, podigli su svaki trofej u Francuskoj, od Superkupa, preko Lige 1, do Liga Kupa i Kupa Francuske.

Unaj Emeri je dobio i nagradu za trenera sezone, ali uprava nije mogla Špancu da oprosti još jedno ispadanje u 1/8 finala Lige šampiona, te je bivši trener Sevilje ostao bez posla.

Na njegovo mesto je postavljen nemački stručnjak Tomas Tuhel, a Nemac neće imati mnogo prostrao za manevar, makar kada je igrački kadar u pitanju, kako PSŽ ima probleme sa FFP.

Šuška se da će moći da potroše oko 50 miliona evra, sve i da prodaju igrače za mnogo veći novac, pa će pažljivo morati da biraju pojačanja tokom leta.

Izgleda da je Tuhel shvatio da je najveći problem "Svetaca" odbrana, pa je želeo da ga reši angažovanjem fudbalera Juventusa.

Naime, Parižani su poslali ponudu tešku 40 miliona evra na adresu "Bjankonera" za usluge mladog Matije Kaldare, koji još uvek čeka na debi u dresu "Stare dame", kako ga je uprava kluba nakon kupovine ostavila u Atlanti na pozajmici od godinu i po dana.

On se dobro pokazao u matičnom klubu, od naredne sezone će konkurisati za mesto u startnoj postavi u Torinu, pa je tako Juve rešio da odbije ponudu PSŽ za njegove usluge.

Pred 24-godišnjim štoperom je velika karijera, očekuje se da bude i važan šraf Roberta Manćinija u reprezentaciji Italije u predstojećem periodu, pa uprava "Stare dame" želi da ga zadrži.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex#10
Friday, 18.05.2018
00:31

Gde ces traziti Juventusu igraca iz odbrane i jos Italijana. Juve to ne prodaje.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 17.05.2018
17:56

24 godine jos ide na pozajmice?

avatar
juve mojsa
Thursday, 17.05.2018
16:41

pa koliko ce kostati kad bude poceo da osvaja trofeje sa Juventusom..