Juve ne odustaje, "formula Kuadrado", sva tri letnja pojačanja stižu iz Londona?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 07.07.2020.
12:19
Izvor: Sportske.net

Italijani spremili ponudu, čime bi praktično rešili sastav tima za sledeću sezonu...

EPA-EFE/ZURAB KURTSIKIDZE
EPA-EFE/ZURAB KURTSIKIDZE

Povezane vesti

I pored trampe Pjanića za Artura, Juventus nije zatvorio poglavlje kada su vezni igrači u pitanju. Kupljen je Kuluševski, Rabio sada igra standardno i pokazuje da bi mogao posle duge pauze i povratka u formu da bude veliki adut. Tu su Matuidi, neprikosnoveni Bentankur, Kedira ima ugovor još godinu dana, nije jasno šta će biti sa Remzijem.

Izgleda da ima više nego dovoljno veznih igrača za novu sezonu, mada bi klub da se oslobodi Kedire i možda Remzija, ako stigne ponuda, no nisu odustali od Žorginja.

Sarijev pulen bi da se priključi omiljenom treneru u Juventusu, Lampard nema ništa protiv, Italo-Brazilac je u drugom planu.

Ali, Čelsi traži 40 miliona evra za ovog pleja, Juventus veruje da mogu da završe posao na isti način kao i sa Kuadradom pre nekoliko godina.

Naime, oni bi uzeli Žorginja, platili bi pozajmicu sa mogućnošću otkupa. Razmišljaju čak da ponude paket u koji bi ušao Emerson Palmijeri, pa ako igrači odigraju dovoljan broj utakmica u narednoj sezoni, otkup bi postao obavezan.

Baner


Time bi se Juve zaštitio od toga da se pomenuti Brazilci koje Sari želi ne uklope u tim.

Videćemo da li mogu da završe posao, hoće i napadača, Milika iz Napolija umesto Iguaina, ali je pitanje hoće li pristati da u zamenu u Napulj pošalju Bernadeskija koji igra dobro posle pauze. Pominje se kao alternativa u špicu i Lakazet iz Arsenala, ali jasno, pre svega toga moraju da reše situaciju oko Iguaina.

Juve ima +7, večeras gostuje u Milanu, ako savladaju "Rosonere" na "San Siru", iako je do kraja ostalo osam kola, čini se da bi Lacio povratak u borbu za "Skudeto" bio nemoguća misija...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
debeliRonaldo
Wednesday, 08.07.2020
10:32

Dovode sve i svašta pa prodaju, preprodaju, mijenjaju... vazda nešto kentraju. Isto pijaca. Ne vidim ja tu neke ekipe za veće domete. Bez obzira koliko zarađivali i kakve rezultate imali po meni oni već odavno lutaju po pitanju igračkog kadra.

avatar
Offside
Wednesday, 08.07.2020
00:19

Bernadeski igra dobro posle pauze??

avatar
1
Tuesday, 07.07.2020
14:28

I koji je treći?!

avatar
The KING (return)
Tuesday, 07.07.2020
13:59

Juventus je prvo nudio razmenu Pjanic/Zorzinjo to je odbijeno Celzi hoce samo lovu, Zorzinjo za 40. miliona malo teze, lik je placen 60.... Celzi ako ga bude prodavao trazice pribliznu svotu novca...

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 07.07.2020
12:50

Nikotinski zavisnik resio da ukopa juventus otpadom iz londona, pa ovi ni u celsiju ne igraju pa lopovi bi i premijer ligi bili u rangu arsenala

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 07.07.2020
12:42

40 milki za njega je nisto , ali ne verujem

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 07.07.2020
12:41

Hahah jao ako im daju opet na 130 rata onda su stvarno budale.