Juve: "Ne brinite, on nas ne zanima...", tri pojačanja poznata, čeka se rekordni transfer!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 06.01.2018.
10:40
Izvor: Sportske.net

U Juventusu vrlo jasni, znaju već koja će tri igrača biti nova u odnosu na ovu sezonu, i osim toga žele samo još jednog čoveka. Ko odlazi?

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus ima vrlo jasne planove za naredna dva prelazna roka, uključujući i ovaj. Naime, italijanski šampion je dogovorio transfer Emrea Džana na leto, a direktor Marota je odbacio tvrdnje da su zainteresovani za golmana Milana Donarumu.

"Niti smo bili zainteresovani, niti smo pregovarali, kupili smo Šćešnog i on je naš izbor za budućnost", rekao je transfer guru Juventusa.

Uz to, negirao je mogućnost da Dibala ode iz kluba.

"Možda su mnogi mislili da smo ga previše svojevremeno platiti Palermu, ali sada je jasno da je u pitanju vanserijski igrač. Ima probleme, kao i svi mladi ljudi, ali svejedno, naša vera nije poljuljana, oko njega ćemo graditi budućnost"
, dodao je Marota.

Što se Aleksa Sandra tiče, situacija je drugačija.

"Odluka je na njemu, ako bude želeo da ode, sešćemo i dogovorićemo se, jednostavno ne možemo da držimo nekoga protiv njegove volje u klubu"
, dodao je Marota.

Ipak, to se neće desiti ove zime, jer čini se da ni Čelsi, ni Junajted nemaju nameru da plate Brazilca oko 60 miliona evra. Ali, leto bi moglo da bude drugačija priča, Juve već ima zamenu, u pitanju je Spinacola iz Atalante.

"On je naše dete, dokazao se u provinciji, ako tako možemo da nazovemo Atalantu, jer je u pitanju klub koji je prošle godine briljirao. Vratiće se kod nas na leto, kao i Kaldara", potvrdio je Marota da stiže dvojac koji je na pozajmici u Bergamu.

Poznati novinar Di Marcio, tvrdi da je Juve zainteresovan za Darmijana, kao i da prati fudbalera Sportinga Kristijana Pićinija, ali malo je verovatno da će oni stići ove zime.

Ono što Marota nije rekao je da je prva i jedina meta, uz Džana i momke koji se vraćaju sa pozajmica, Sergej Milinković Savić i da je Juve spreman da ponovo sruši italijanski rekord i Srbina plati 100 miliona evra.

Što se odlazak tiče, Pjaca je na pozajmici u Šalkeu, ali se vraća, otići će sigurno Lihštajner kome ističe ugovor, uz Sandra, mogao bi da bude prodat i Rugani. Bufon će se oprostiti, ako Juve ne osvoji Ligu šampiona, a Barzalji će produžiti karijeru na još jednu sezonu.

Takođe, dolaskom Džana, Kedira bi mogao da se preseli u MLS, a i Markisio, simbol kluba će verovatno otići u potrazi za minutažom...

Juventus inače večeras igra protiv Kaljarija na Sardiniji, nalazi se u sjajnoj seriji rezultata, žele pobedu pre odlaska na dvonedeljnu pauzu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijač Juventusa
Saturday, 06.01.2018
15:01

Ruganija da prodaju a dolazi Kaldara? Zasto? To je dvojac u rangu Kjelini-Bonuci/Barzalji samo pre nekoliko godina (10ak). Mladi i buducnost italijanskog fudbala.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 06.01.2018
16:01

ma znas sta realno gledao sam tog naseg Ruganija i ja istina ne vidim neku klasu Mlad je to stoji ali neki napredak mi nije vidljiv Puno koristi ruke u tom guranju a to stoper ne smije Volio bih da se varam ali on nece izrasti u klasu smo dobar igrac max

avatar
DEL PIEROO
Monday, 08.01.2018
15:08

Stoperi dostizu svoj igracki vrhunac oko 27/8 godine, Rugani je sad vec mnogo bolji nego sto je recimo Bonuci bio u njegovim godinama, uci od najboljih ne treba ga prodati ni za 400m a ne 40 Rugani i Kaldara moraju da budu zamena za Kjelinija i Bonucija

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Saturday, 06.01.2018
22:21

Nisu jos dostigli to ali mislim da ce postati sjajni,mozda Kaldara jeste malo bolji ali je i Kjelini malo bolji od Barzaljia pa su obojica sjajni

avatar
Navijač Juventusa
Saturday, 06.01.2018
20:04

Jeste Kaldara dominantniji od njega, ali mislim da je dobar igrac. Ne primamo gol s njim u ekipi, makar i igrao samo protiv slabijih timova, meni je to okej. Igra super glavom (kao i Kaldara), sto je ogromna prednost sto u odbrani, sto u napadu. Zelim bar jednom/dvaput da ih vidim zajedno, mislim da ce biti strasan tandem :)))

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 06.01.2018
14:09

Markizija se ne smijemo odreci on je dijete kluba i kao i Chielini u Juventusu moraju zavrsiti karijeru

avatar
Tigar Bombac
Sunday, 07.01.2018
14:01

Precesto je ozljeđen,nije zaigra tekmu dvi i opet povreda,ako se moze uzeti za njega 30m odmah prodati,a juve treba napadaca jer higuain nema zamjenu i ponekad se vuce po terenu ko slinav

avatar
DEL PIEROO
Monday, 08.01.2018
15:09

Legendu ne prodavati ni za 50 a ne 30 cisto iz postovanja

avatar
Mersed Cviko
Monday, 08.01.2018
11:54

kjelini nije dijete juventusa

avatar
murjak
Saturday, 06.01.2018
13:08

Imamo jako puno sreće sa Alonsom,zato jer je konstantan i jer se ne ozlijeđuje...Mišljenja sam da bi trebala napasti A.Sandra već u ovom prijelaznom roku..

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 06.01.2018
11:59

Golman , dva beka , stoper, vezni ...