Juve našao rešenje, trampa sa Ajaksom?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 07.02.2019.
10:00
Izvor: Sportske.net

Rajola gura sporazum, ima prepreka, ali čini se da je Nedved ključ u celoj priči...

EPA/Jose Manuel Vidal
EPA/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Juventus i dalje veruje da će uspeti da dobije bitku za kapitena Ajaksa.

Naime, ono pregovaraju sa Rajolom i imaju konkretan plan. Platili bi 50 miliona za De Lihta i poslali na dvogodišnju pozajmicu super talentovanog Moaza Keana.

Pre toga bi napadač trebalo da potpiše ugovor sa Juventusom, pod mnogo povoljnijim uslovima, a onda da se na leto preseli u Amsterdam.

Kean ima samo 18 godina, prvi je igrač 2000. godište koji je debitovao u najjačim ligama sveta, Juve nije želeo da ga pusti na pozajmicu, dobijao je šansu kada je Mandžukić bio povređen.

Nedved kome je Rajola bio menadžer, vodi čitavu operaciju, treba ubediti Ajaks, ali i samog De Lihta koji gleda ka Barseloni gde će se preseliti njegov prijatelj De Jong.

Ipak, Rajola, čini se, gura svog pulena ka Juventusu, a italijanski šampion planira da uz De Lihta kupi još jednog štopera, verovatno Savića iz Atletika ili u nekoj varijanti Blekija Milenkovića, mada je to teška misija u ovom trenutku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 07.02.2019
18:03

Kakav crni Savic Koji ce nam vrag on ?

avatar
MarioJ
Thursday, 07.02.2019
13:52

Prvo Kaldara, pa Audero, sad Kaen? Ne sviđa mi se ova politika prodaje mladih i talentovanih igrača. Plus De Liht jeste veliki talenat ali Holandija i Italija su dva različita svijeta. Garantujem da je Kaldara bolji od De Lihta.