Juve našao beka u Parizu

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 19.04.2018.
16:54
Izvor: Sportske.net

Kako prenose italijanski mediji, "Stara dama" je pokazala interesovanje za defanzivca Pari sen Žermena.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Stefan Lihtštajner će najverovatnije napustiti redove Juventusa po isteku ugovora na kraju sezone, pa tako na upravi ekipe iz Torina ostaje da mu tokom letnjeg prelaznog roka pronađe zamenu.

Pre informacijama koje ima "Rai Sport", velika želja "Bjankonera" je belgijski reprezentativac iz redova Pari sen Žermena Tomas Menije.

Menije je ove sezone ostao u senci Danija Alveša, upisao je ipak 28 nastupa u dresu "Svetaca", ali je uglavnom igrao u kupovima, dok je u ligi upisao 13 nastupa u startnoj postavi.

Tako se sve više spekuliše da bi mogao da promeni sredinu, posebno jer bi ekipu od naredne sezone trebalo da preuzme Tomas Tuhel, koji će roster izmeniti po svom uksusu, a pored Juventusa za Belgijanca su interesovanje pokazali i Everton i Mančester Junajte, kao i Borusija Dortmund.

Sam fudbaler je izjavio da bi voleo da ostane na "Parku prinčeva", ali da ne bi imao ništa protiv da napravi i korak unazad u svojoj karijeri, ako bi to značilo da će dobiti više vremena na terenu.

Prelazak u Juve svakako ne bi predstavljao nikakav korak unazad, konkurisao bi za mesto uz desnu aut liniju sa De Šiljom, pa nema sumnje da bi u Torinu dobio dobru minutažu, a nastavio bi da igra na najvišem nivou.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke