Juve krenuo u podmlađivanje, tri mlade zvezde oko Kristijana!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 10.02.2019.
15:47
Izvor: Sportske.net

Već su krenuli sa sprovođenjem plana u delo.

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Juve je letos doveo Kristijana Ronalda, a Portugalac je kao što se očekivalo, ubrzo postao ključni igrač ekipe iz Torina.

Ipak, svesni su u klubu da Ronaldo neće moći još dugo da igra na vrhunskom nivou, pa polako gledaju i ka mladi igračima, koji su donekle dokazali svoj kvalitet i mogli bi da budu nosioci igre "Stare dame" u budućnosti.

Na radaru kluba su tri igrača, u pitanju su Kristijan Romero iz Đenove, Federiko Kjeza iz Fiorentine i Nikolo Zaniolo iz Rome.

Što se tiče Romera, to je praktično gotova stvar, postignut je dogovor sa Đenovom oko otkupa njegovog ugovora, "Grifoni" će zaraditi 30 miliona evra narednog leta, a Romero će se priključiti jednoj od najboljih odbrana na svetu.

Kada je Kjeza u pitanju, tu nema puno šta da se priča, jednostavno, mladi Italijan je pokazao i dokazao da je strašno talentovan i iz dana u dan sve kvalitetniji i ozbiljniji igrač, upisao je 10 golova i dodao šest asistencija na 24 nastupa ove sezone, nosi i kapitensku traku u Firenci, iako je jako mlad (21).

Treća meta je Zaniolo, momak koji je letos stigao u Rim iz Intera, trebalo mu je vremena da se nametene, ali u poslednje vreme igra jako dobro i redovan je u prvom postavi.

Jasno je i da je pred njim velika budućnost, pa bi Juve i njega da kapariše i to već narednog leta.

Dakle, Kjeza i Zaniolo će biti dovedeni kako bi pekli zanat od Kristijana Ronalda i jednog dana postali ključ uspeha "Stare dame", dok će Romero učiti od verovatno najboljeg defanzivnog tandema u Evropi, Bonući-Kjelini, a onda će preuzeti palicu od iskusnih Italijana, kada budu odlazili u penziju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Monday, 11.02.2019
00:19

Ovo je stvarno glupost, Roma i Fiorentina se pitaju, a ne Juventus. Ako se ti igraci budu prodavali sigurno nece ici u Juventus!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 11.02.2019
09:59

uopce ne drvdim da ce doci i da su potrebni JUventusu Samo me zanima tvoje strucno misljenje zasto sigurno u JUve nece doci a npr u Inter ili Milan mogu ? To mi je jedina nepoznanica Jel rijec o ljubomori ili znas nesto a neces podjeliti s nama ?

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 12.02.2019
13:43

oprosti odgovaram na ovaj tvoj komentar ispod Pa onda tek Juve dolazi u obzir jer Juventus nije konkurencija Romi odnosno obrnuto kako gledas

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 12.02.2019
00:48

Nece ni tu, sto bi ih prodavali konkurenciji?

avatar
3x3
Sunday, 10.02.2019
23:31

Najbolji defanzivni par u Evropi kako ga nazivate je u 2 finala Lige Sampiona primio mislim 7 golova. Toliko.

avatar
Anonymous Official
Sunday, 10.02.2019
20:02
avatar
Gile sile pravi
Sunday, 10.02.2019
18:46

Nece Kjeza da sedi na klupi u juventusu kao Bernadeski sada, to mu je skola Bernadeskog. sa Interom moze da raste i bude standardan na terenu. ne bi igrao samo kad bi bio povredjen, e to Kjeza zeli zavrsice Marota to ! a Zainolo Roma nece praviti gresku kao Inter pozdrav

avatar
The_Matrix
Sunday, 10.02.2019
18:14

Hahhahah,Zaniolo ugovorom vezan do 2023 i Roma vec radi na novom poboljsanom sto znaci da ne postoji sansa da ga prodaju Juventusu. Sto se tice Kijeze tu je situacija takodje neizvesna. Navijaci su jedva oprostili prodaju Bernardeskija Juventusu, tesko da ce dozvoliti da i Kijeza ode. Romero je ok igrac, moze biti odlican stoper, ali ovu drugu dvojicu nema sanse da uzme juventus

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 10.02.2019
21:11

Ma kakvi nema nikakve sanse Siguran sam da bi uzivali u Interu svake godine osvajati tripletu TRI PUTA NULA

avatar
Gile sile pravi
Sunday, 10.02.2019
18:13

Znaci vi ste ih vec onako preselili U juventus, pa nece Kjeza da dozivi sudbinu Bernardeskog, video je sta rade njemu spucali ga za klupu i ubacuju samo kad je se gubi i to na kasikicu, zasto bi Kjeza sebe spucao na klupu u juventusu ? kad U Interu moze da bude standardan i da raste sa njim od sledece sezone, a sto se tice Zainola ako je Inter napravio gresku Roma nece, Romero je jedina laka meta za njih, ostalo nece ici kako ste vi ovde napisali, ne zato sto nije moguce nego zato sto igerci znaju da bi bili cementirani za klupu tamo kao Kosta i Bernadeski

avatar
PazzaInter
Sunday, 10.02.2019
17:47

Kako pisete o ovome kao da je ovo sigurna stvar, kao da se Roma i Fiorentina nista ne pitaju.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 11.02.2019
10:01

pa ljepo pise da su ti igraci na radaru Juventusa plus jos jedno dvadeset ili sto dvadeset koje Juve prati s zanimanjem