Juve "kratak", ali prva želja hoće u Napoli!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 28.01.2018.
10:59
Izvor: Sportske.net

Neočekivani problemi naterali Juventus da ipak razmišlja o pojačanjima ove zime, ali problem je igrač koji ima druge planove.

Beta/Miloš Miškov/Ev
Beta/Miloš Miškov/Ev

Povezane vesti

Juve je sinoć pobedio Kjevo, domaćin je ostao sa devet igrača, na kraju Kedira i Iguain su doneli trijumf i prvo mesto na tabeli, makar do danas popodne, kada Napoli dočekuje Bolonju.
Ali, nikoga bodovi nisu zavarali, Juve je delovao loše i umorno. Dibala je van stroja, možda propusti oba meča protiv Totenhema, Kuadrado bi mogao, ako u ponedeljak ode na operaciju da završi sezonu.

Svi se slažu da sada, kada je Pjaca otišao na pozajmicu, Juventus nema dovoljno spoljnih igrača, Alegri pokušava sa Sturarom, ali on nije kvalitet za Juventus.

Kako pojačati vezni red?

Naime, Juventus će u poslednjim danima prelaznog roka probati da dovede Matea Politana iz Sasuola, koga želi i Napoli. Sari je prošle nedelje rekao da Juve preko svojih prijatelja u upravi Sasuola sprečava Politana da dođe pod Vezuv i izazvao dosta bure.

Međutim, iako bi Juventus platio na leto Emilijanima 25 miliona evra, od toga deo sada kao pozajmicu, sam igrač želi u Napoli.

Naime, Politano koji je dete Rome i koji je od 2015. na "Mapeiju" veruje da će dobijati češće šansu u Napoliju, on je desni spoljni igrač, i morao bi da bude alternativa za Daglasa Koštu i Bernadeskija. Ni kod Sarija ne bi bio odmah starter, ali imao bi ipak veće šanse da zaigra.

Rasplet sledi u naredna tri dana, želja igrača je jasna, videćemo hoće li Juve reagovati, pominjan je i Karasko iz Atletika, ali je Marota rekao da ih Belgijanac ne zanima i da je to naučna fantastika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Uncle Fester
Monday, 29.01.2018
12:03

Juventusu ne treba toliko ovaj igrač koliko oni žele da pomrse račune Napoliju. To je njihova poznata politika uništavanja konkurencije u ligi, po receptu Bajerna iz Minhena. Krvnici italijanskog fudbala.

avatar
Wednesday, 31.01.2018
11:26

I Real radi nesto slicno.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 28.01.2018
15:45

ne treba panicariti imamo dovoljno dobar roster

avatar
disqus_CkAY5JIxzW
Monday, 29.01.2018
19:11

Treba dati Bernardeskiju sansu, kad je u firenci pravio razliku moze i sad