Juve ima džokera, igrač koji bi mogao da bude deo čak tri trejda!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 02.04.2020.
08:57
Izvor: Sportske.net

Njegova klasa je neupitna, ali pokazao je mnogo manje od očekivanog, zbog povreda. Ipak, hoće ga tri velika kluba...

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Sve je izvesnije da su dani Daglasa Košte u Juventusu odbrojani.

Naime, Brazilac je otišao kući, iritira Juventus slikama iz domovine, u raskošnoj kući na obali, dogovor je da igrači baš ne budu u ovim teškim vremenima tako neosetljivi i da bi trebalo da se drže podalje od ovakvog pokazivanja u javnosti.

Ali, i da nije toga, Košta je često povređen, Juventus želi da otvori prostor za eventualno dovođenje Kjeze, a Brazilac i pored toga što po dolasku iz Bajerna nije pokazao očekivano može da računa na mesto u velikom klubu.

Želi ga Gvardiola koji ga je trenirao u Bajernu i to kao zamenu za Sanea, Juventus bi poslao Koštu, i doplatio za Žesusa koga vide kao jednu opciju u napadu.

Druga razmena koja dolazi u obzir je ona sa Junajtedom, Solskjer je hteo Koštu, mada čini se da mu sada nije neophodan, a jasno, meta Juventusa je Pogba.

Kazino baner


Realnije rešenje bi bio odlazak Brazilca u PSŽ, Leonardo smatra da bi njegovim dolaskom ojačao bokove, gurnuo Mbapea na mesto napadača, ali da bi došlo do ove trampe, potrebno je da PSŽ otkupi Ikardija, a onda bi Juve poslao Koštu u Francusku i naravno novac za Argentinca.

U svakom slučaju vredan igrač, bez prave šanse da igra u kontinuitetu, videćemo, ali i Sari je pričaju razočaran, očekivao je mnogo više od nekadašnjeg fudbalera Bajerna i Šahtjora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 02.04.2020
13:54

Ne treba MU Costa, moze de Ligt i 30mil

avatar
Gile sile pravi
Thursday, 02.04.2020
12:27

Koja je ovo fora PSZ i juventus znaci nemogu da obave ni jedan transfer a da Ikardi nije ukljucen u njega. znaci vristim od smeha. znaci nije moguce da PSZ posalje pare ako zeli kostu i dovede ga u klub. Takodje nije moguce ako zele pjanica da posalju pare i kupe ga vristim od smeha. a da stvar bude jos lepsa juventus zeli da se otarasi tih igraca, ali nece pare ostavice radije te igrace u klubu ako Ikardi ne bude uklucen u transfer ahahahahahahaha

avatar
Thursday, 02.04.2020
10:47

Znaci, samo jedan veliki klub.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 03.04.2020
10:59

Ili nijedan :DDD

avatar
Saturday, 04.04.2020
00:23

Sta imas protiv Junajteda? :-D