Juve i Roma igraju večeras, prilika da se priča o nekoliko transfera

Autor: Vladimir Stojanović
subota 01.08.2020.
12:35
Izvor: Sportske.net

Zna se šta je glavna premija, ali Juventus ima dobru saradnju sa "Vučicom" i sačekaće rasplet...

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Juventus i Roma večeras zatvaraju sezonu u šampionatu, u Torinu bez publike, meč je beznačaja, Juventus je osvojio devetu titulu u nizu, Roma će u LE, klubovi nastavljaju takmičenje u evro kupovima u narednih nekoliko dana.

Sari će odmarati tim, nema Ronalda, ali sigurno i još nekoliko ključnih igrača, Fonseku takođe čeka duel sa Seviljom, pa kako god bude, ovo će biti samo revijalni meč.

Ali, italijanski mediji pišu da je ovo šansa da klubovi razgovaraju o eventualnim transferima.

Prva Juventusova meta se zna, u pitanju je Nikola Zaniolo, nude novac i trampe, ali Roma, ima finansijskih problema, pokušava da zadrži talentovanog fudbalera, ali bi ga prodali za 60 ili 70 miliona, pitanje je hoće li Juventus uložiti novac u igrača koji se oporavio od povrede, večeras će biti na terenu.

Juve razmišlja i o Čengizu Underu, ali on je bliži Napoliju, zanimaju ih Kristante i eventualno Klajvert, ali je to sve u domenu raspitivanja.

Ali, Juventus ima nekoliko igrača koje bi Roma videla u svojim redovima, najradije na pozajmicu sa otkupom. Pre svih, otpisani Rugani, zatim još jedan štoper, Romero koji je na pozajmici u Đenovi, ali i Mandragora koji je u Udinama, ali ga je Juve opet otkupio od "Zebreta".

Baner 5

Videćemo šta će od svega biti, tek oko Zaniola je najvažnija priča, Paratići neće kvariti odnose sa Romom, ne pritiska mladog igrača, dva kluba iako tradicionalno neprijatelji imaju dobre odnose, prošlog leta je Spinacola otišao u Romu, Luka Pelegrini u Juve, a Roma je prodala Juventusu Pjanića i Vučinića u prošlosti, dok je golman Mirante koji će večeras biti na terenu prošao školu Juventusa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Sunday, 02.08.2020
18:00

Od svih nabrojanih jedino bi za Juve pojacanje bio Zanolio.Ne vidim potrebu za druge nabrojane a ta suma od oko 70 mil. se lako prebije uz 1-2 igraca i ostalo doplata.Tesko da bi Roma odbila 2 igraca i tipa 30-40 mil.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 01.08.2020
14:50

Zaniolo bi bio premija , ali ne verujem ...

avatar
ddr16
Saturday, 01.08.2020
12:56

sta tu ima da se prica? juve hoce zaniola i cengiza,dva najbolja i najskuplja igraca iz rome,a roma kao zainteresovana za romera,mandragoru i ruganija,pa jedino sva trojica umesto undera plus da plate punu cenu za zaniola