Juve i Bajern pokušavaju, razmena na šest meseci, svi zadovoljni?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 05.01.2020.
11:05
Izvor: Sportske.net

Ovo je realna kombinacija, oba igrača su na izlaznim vratima...

EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Juventus i dalje pokušava da proda Emre Džana, on bi najradije u Nemačku, ponuda Dortmunda nije stigla, a izgleda da je Tuhel stavio veto na trampu za Paredesa. Paratići i Nedved su čvrsto rešeni da se oslobode igrača koji nema mesta kod Sarija i razočarao je u ovih 18 meseci koliko je u klubu, stigao je kao slobodan igrač iz Liverpula.

Nije na listi za Ligu šampiona, što ga je posebno pogodilo, u šampionatu dobija šansu na kašičicu.

Džana želi Bajern, makar do leta, a pojavila se ideja da dva kluba zamene igrače, makar na pozajmicu. Nemački reprezentativac bi otišao u Minhen, a Tijago Alkantara bi se na šest meseci preselio u Torino. Nema sumnje da bi Španac bio idealna alternativa za Pjanića, no Juventus bi više želeo da proda Džana i napuni kasu posle kupovine Kuluševskog.

Otišli su Perin i Mandžukić, odbijena je ponuda od 40 miliona za Demirala, Rugani može da ide, Turčin nikako.

Juve nudi i Rabioa i novac za Pogbu, ali u Junajtedu su jasni, Francuz nije na prodaju u januaru. Još jedno eventualno pojačanje bi bio Palmijeri, levi bek Čelsija, u tom slučaju bi De Šilja pustili u Pari Sen Žermen.

Ali, sve su to kombinacije koje nisu previše realne, osim ako se ne otvori šansa. Plan kluba je da proda nekoliko igrača i sa sadašnjim snagama nastavi borbu na tri fronta. Šampionat nastavljaju u ponedeljak uveče protiv Kaljarija, a zatim u narednom kolu, sledećeg vikenda putuju na duel sa Romom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žarko Petrović
Sunday, 05.01.2020
20:02

Da postoji najmanja sansa za prodaju Thiaga, Barcelona bi ga odmah vratila

avatar
holideyyy
Sunday, 05.01.2020
18:17

Alkantara je odličan igrač, ali nažalost sa užasnom politikom oko dovođenja igrača Juve neće osvojiti LŠ još dugo vremena. Sve dok ne odreše kesu i dovedu top mlade igrače, nema ništa od LŠ.
PS: I naravno uz dobre igrače mora i vrhunski trener Gvardiola ili Poketino.

avatar
rossonero_t
Sunday, 05.01.2020
17:57

hahahahahaha jao vlajko sine pa sad si prevazisao samog sebe, Emre Can za Tiaga, auuuu

avatar
Karambol
Sunday, 05.01.2020
17:11

Ovo ni u snovima ne moze da se ostvari, prvo Alkantara vazi za jednog od najboljih veznih na svetu dok je Dzan prosecan fudbaler.. Pjanic za Alkantaru mozda da,ali Dzan nikad.

avatar
Karambol
Sunday, 05.01.2020
17:09
avatar
Opet Anonymous
Sunday, 05.01.2020
14:15

I ako je Thiago sklon povredama on je klasa i ne vidim razlog zasto bi ga se Bayern odrekao...

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 05.01.2020
12:58

Alkantara je bio kljucan igrac Bayerna , sta je sada ovo ??

avatar
Robert Lewandowski
Sunday, 05.01.2020
20:41

Tiago igra užasno ove sezone, ne znam da li je uopšte dao gol ili asistirao... A i prethodnih godina je bio nevidljiv u velikim utakmicama, i uprava Bajerna polako gubi strpljenje. Od kada je Flik došao postao je rezervista, jer je ovaj počeo da forsira Tolissoa, Kimiha, Gorecku u veznom redu... Mislim da nece doci sada kod vas, realnije je da se to ipak dogodi na leto. Bajern će novac dobijen od njegove prodaje verovatno uložiti u Haverca. Bajernu treba jača sredina terena, to se videlo prošle sezone protiv Liverpula kada su nas dobili na snagu, Tiago i Hames ni jednom nisu izneli loptu... Martinez, Toliso, Gorecka i Kimih su bas taj tip igrača. Can bi popunio kod nas na mestu desnog beka, ali i u vezi ako zatreba. Na leto je ideja da se uzme Klosterman kao dugoročno rešenje na desnom veku (naravno uz Pavarda), odličan je igrač (igra i za Nemačku reprezentaciju), i uverices se i sam (ako se do sada nisi uverio) da je odličan bek. Inače još na leto se pričalo kao da bi Tiago mogao kod vas, a Dibala kod nas uz doplatu sa naše strane naravno, ali od toga nije bilo ništa, i sigurno neće ni biti jer koliko vidim Argentinac igra veoma dobro!

avatar
REV
Sunday, 05.01.2020
12:24

Alkantara da sedi na klupi?!