Juve - Dvojica na vratima, na putu još tri pojačanja

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 27.05.2018.
21:58
Izvor: Sportske.net

"Bjankoneri" ne odmaraju nakon još jedne uspešne sezone.

EPA/JULIO MUNOZ
EPA/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

Juventus je po sedmi vezani put osvojio titulu u Italiji, četvrti put uzastopno su titulu objedinili sa kupom.

Kako bi nastavili sa dominacijom u Italiji, u upravi kluba su se već bacili na posao, pa pripremaju teren za narednu sezonu.

Uveliko se radi na pojačanjima, a odavno je poznato da iz Atalante stižu dvojica defanzivaca.

U pitanju su Matija Kaldara i Leonardo Spinacola, mada je potonji nedavno doživeo tešku povredu i do sredine sezone ga neće biti na terenu.

Nakon dolaska dva perspektivna domaća igrača, očekuje se da Juve u skorijem periodu završi posao oko još tri pojačanja.

Prvo je Emre Džan iz Liverpula, koji bi uskoro trebalo da stigne u Juventus. Turčin sa nemačkim pasošem u Torino dolazi kao slobodan igrač, kako mu ugovor sa "Redsima" ističe za mesec dana.

Drugo pojačanje trebalo bi da bude Mateo Darmijan iz Mančester junajteda. Italijanski reprezentativac se nije snašao na "Old Trafordu", pod Van Galom je i igrao, ali kod Murinja nema previše kredita i bilo je jasno da će ovog leta promeniti sredinu. Darmijan će pojačati konkurenciju po bokovima u odbrani, kako klub napuštaju Lihtštajner i Asamoa, a vrlo verovatno i Aleks Sandro.

Što se tiče i trećeg pojačanja, koje bi uskoro moglo biti ozvaničeno u Torinu, u pitanju je zamena za Điđija Bufona. Izbor je pao na golmana Đenove Matiju Perina, a i njegov dolazak u Vinovo se očekuje u narednim danima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RaZZoR
Monday, 28.05.2018
18:40

Alegri i uprava Juventusa znaju kad treba da se desi smjena generacije, imaju 6 uzastopnih titula a i sl sezone su favorit broj 1 , Spinacola i Kaldara dva mlada momka, Darmijan je isto mlad momak tu i Dzan koji nije mnogo star 24-25 god...Pored ovih pojacanja bit ce sig neka bomba i jos 1-2 sa isteklim ugovorima i Juve opet prvak ...Bravo Juve

avatar
KiDEKi
Monday, 28.05.2018
07:48

Koliko li će još vesti biti na ovu temu? Svaki dan nova vest za već poznate transfere.

avatar
amigo999
Monday, 28.05.2018
06:09

Juve nudi Igvaina i lovu za Ikardija..www.calciomercato.com/en/news/report-juventus-want-icardi-amid-chelsea-links-31236