Juve danas završava najveći posao, sledi šest prodaja, pa još dva pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 15.07.2019.
10:40
Izvor: Sportske.net

Plan je poznat, do sada teče perfektno, dovedeno je šest igrača, sada će prodavati, kako bi otvorili mesta, pre svega u napadu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus će danas predstaviti Remzija, a tokom večeri u Torino će na lekarske preglede stići De Liht. Holanđanin će biti plaćen 70 miliona Ajaksu, a pridružiće se Velšaninu, Rabiou, povratniku Bufonu, Pelegriniju iz Kaljarija i Demirelu iz Sasuola i Romeru koji je vraćen na pozajmicu u Sasuolo kao novo pojačanje kluba.

Pelegrini će na pozajmicu, a moguće je da će Demirel biti prosleđen Milanu na jednu sezonu.

Javnost se pita šta su sledeći potezi Juventusa?

Sada slede prodaje, Perin je na pragu Benfike, još ranije je prodato nekoliko mladih igrača, pa je Juve već inkasirao oko 100 miliona evra od prodaja.

No, treba stvoriti mesta za sledeća pojačanja.

Ko bi sve mogao da ode?

Prvi na listi je Kanselo, čekaju se Bajern i Siti, cena je 60 miliona evra, Portugalac će verovatno napustiti klub. Mesta nema za Mandžukić koji želi u Bajern, kao i Iguaina koji za sada odbija odlazak u Romu.

Dva napadača moraju da odu, kako bi se otvorio prostor za dovođenje Ikardija i Kjeze, Juve je spreman da u ta dva posla uloži više od 100 miliona evra.

Da bi skupili deo novca, osim dvojice iskusnih špiceva, žele da se oslobode još i Matuidija koji ima ponude iz Francuske, kao i Kedire koji je odbio Fenerbahče, radije bi preko bare u MLS.

Dibala izgleda ostaje, a ako ne produži ugovor, mogao bi da bude žrtvovan Mois Kean, za koga su odbijene ponude iz PL od 30 miliona evra.

Bonući je rešio da ostane, iako neće biti standardan, a čeka se odluka Sarija oko Darmijana koji bi stigao u slučaju da Kanselo ode, mada je realnije da Kuadrado bude desni bek. Zaniolao ima dogovor sa Juventusom, a Roma želi da ga proda Totenhemu. Za Juve je idealna solucija da bude razmenjen za Iguiana, ali za sada "Pipita" odbija da ode.

U svakom slučaju, plan je da pet ili šest igrača napusti Torino, a da do kraja budu dovedena dvojica i to napadača. Ikardi je prva meta do kraja prelaznog roka...

Dakle, počinje veliko spremanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Monday, 15.07.2019
18:24

Pa nisu budale da mjenjaju Zaniola za Higuaina

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 15.07.2019
15:18

ne kuzim zasto bi tajDemirel isao na posudbu u Milan Pa tamo ne bi bio standardan ? Sto ga ne daju u neki mali klub gdje bi igrao stalno ?

avatar
Badr Hari
Monday, 15.07.2019
14:54

Ne razumem zašto se cimaju da menjaju kompletan tim kada će im izlizani sam osvojiti tripletu? Prošle sezone se malko prilagođavao na Torinski vazduh, ali zato ove... ma bolje da protivnici predaju mečeve službenim rezultatom i ne izlaze na teren, naročito u LŠ koja je dokazano sudijs... pardon, 'njegovo' takmičenje. :D

avatar
MarioJ
Monday, 15.07.2019
14:03

Sjajan mercato za udžbenike.

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 15.07.2019
12:00

Mesec dana zavrsavaju taj posao, dugo im trebalo da nakradu za taj transfer

avatar
Brajkoo
Monday, 15.07.2019
11:50

Jedno te isto pisete vec 10-ak dana!

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 15.07.2019
11:45

De Lihta dobili za 70 a za Kansela traze 60, da vredi ne bi ga prodavali, vrv zbog taktike ali da cena naraste 20 mil posle jedne prosecne sezone... Smesno. Mada, ko voli nek izvoli, danas su cene i onako otisle u pm, gde svaka susa vredi minimum 20 mil.

avatar
ForzaJuve
Monday, 15.07.2019
11:28

Iguain, Mandzo, Kedira i Matuidi su sigurno na prodaju, Kasnelo usled dobre ponude, mozda cak i Kvadrado bude prodat. Sto se dolazaka tice doci ce ili Ikardi ili Kijeza, nikako obojica.

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 15.07.2019
11:09

Ko da nam bude prosledjen? :-D Dogovorite se kako se zove i preziva MK.

avatar
Mangus
Monday, 15.07.2019
10:50

Dovedes rabioa, remzija, bufona i de lihta i sve te to kosta 70 miliona. Ozbiljni maheri sede u juventusu