Juve - Danas odlazi štoper, kasa puna, ovo su pet ideja za kupovinu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 21.07.2018.
11:48
Izvor: Sportske.net

Posao pred krajem, očekivalo se, sada je Juventus na potezu. Koliko će čekati odluku "Kaudilja"?

Beta/Alessandro Di Marco/ANSA via AP
Beta/Alessandro Di Marco/ANSA via AP

Povezane vesti

Juventus i Čelsi danas će završiti najverovatnije posao oko Danijele Ruganija. Štoper je dogovorio svoje uslove, 4.5 miliona po sezoni, u Juventusu ima manje od dva miliona, pa je jasno šta ga je najviše privuklo, uz činjenicu da će raditi sa Sarijem u novom klubu.

Juventus traži 50 miliona, Čelsi nudi 40 plus bonuse, ali se dogovor očekuje, suma će biti oko 50 miliona.

Posle toga kreće potraga za novim štoperom, prva meta je Godin, koji treba da odluči hoće li prihvatiti ponudu, pošto ima klauzulu od 20 miliona.

Alternative su još jedan igrač Atletika, Stefan Savić, zatim naš Bleki Milenković koji je ipak preskup, jer bi Fiorentina tražila najmanje 40 miliona evra.

Marota i Paratići su se raspitivali oko jeftinijeg Boatenga, ali njegova plata je previsoka, a Ajaksa ne pušta Rajolinog pulena De Lihta.

Kao poslednje ime i veliko iznenađenje pojavio se Lindelof, Šveđanin koji nije blistao u Junajtedu i Murinjo bi ga verovatno prodao.

U svakom slučaju, stići će štoper, ali koji, to znaju samo u Juventusu, nisu spremni da potroše ogroman novac, jer je stigao Kaldara, imaju Benatiju i veterane Kjelinija i Barzaljija...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Saturday, 21.07.2018
16:50

Rugani je stopercina, ucio je od najboljih, ali kad god je dobio sansu nekako je podbacio, sto ne znaci da ne vredi 50miliona s obzirom na godine bez brige za par godina cete imati jednog od najboljih stopera na svetu, ne bih ga prodavao nikad zbog gore navedenog ,ali sta je tu je..

avatar
Goran.984
Saturday, 21.07.2018
15:32

Fin momak,ali mekan za stopera.. ptetezno su ga ovde opisali kako i jeste.. za stopera moras biti vec na pogled strasan,mrk,pa i ruzan,a da ne pricam o cvrstini,visini i ostalim vjestinama... Mozda ce u celsiju vise igrati,ovde sigurno nece...

avatar
NikkiCFC
Saturday, 21.07.2018
12:58

Imaju 4 stopera ne treba im novi. Neverovatno je koliko je opao kvalitet komentara, niko nije od navijaca Juventusa rec napisao o Ruganiju da li treba da ide ili ne, neku analizu kao da ni oni ne znaju nista o njemu. Svakako previse novca. Mi njima Kvadrada za 20 i nesto miliona a oni nama Ruganija za 50?! I uvek italijani ubace neke pozajmice, rate... Odbiti poslovanje sa njima dok se ne dozovu pameti.

avatar
Del Piero
Saturday, 21.07.2018
13:19

Rugani je kvalitetan mlad stoper koji je kao najveci italijanski talenat dosao u Juve i za 3 godine nije pokazao sto se od njega ocekivalo. Odlican je, mlad je, ali je mogao i morao mnogo vise i zbog toga ce se prodaja razmotriti ukoliko bude nepristojna(50 mil), inace ga ne bi prodavali. Moze da eksplodira kod Sarija i da postane vrhunski a moze i da ostane veciti talenat. Macak u vreci, ali ipak talenat koji zbog godina i ako propadne moze da se vrati ulozeno, tih 40 mil sigurno. A Juve uzeo Caldaru i za taj novac moze po Godina ili klinca De Lihsta tako da bi ovo bio dobar posao za obe strane sa rizikom i za jedne i za druge. Pozdrav

avatar
Marchisio8
Saturday, 21.07.2018
13:38

Има Ругани потенцијал,али Јуве је чекао 3 године да тај потенцијал пређе у нешто јаче,сигурније. Мекан је за штопера,има солидну технику,скок,пас игру,али му фали оно нешто. Бонући је то стекао код Контеа,можда Алегри није успио да извуче оно најбоље из њега... у сваком случају за 50 милиона бих га продала одма. А шта ћеш кад вам је управа неспособна,нису за то криви Италијани.

avatar
MarioJ
Saturday, 21.07.2018
12:30

Trebali su prodati Benatiju odigrao je super sezonu. I imati tandem Godin Kijelini i Rugani Kaldara.

avatar
Armin Barakovic
Saturday, 21.07.2018
12:30

Njega i pipitu i to je to

avatar
Маркус19
Saturday, 21.07.2018
12:16

Линделоф је тек дошао у клуб прошлог лета. Не видим разлог зашто би га Жозе продао,а већ годинама у тиму држи Џоунса и Смолинга... Један од те двојице треба да оде из клуба,не Линделоф!