Juve - Četiri opcije za jedno mesto u veznom redu!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 18.06.2017.
13:35
Izvor: Sportske.net

Masimilijano Alegri želi još jednog centralnog vezistu, ova četiri fudbalera su na radaru kluba.

EPA/SIMONE ARVEDA
EPA/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Juventus iza sebe ima sjajnu sezonu, nastavili su dominaciju u Italiji, osvojili duplu krunu, ali su se u Ligi šampiona ponovo zaustavili na poslednjem stepeniku, poraženi su u velikom finalu od madridskog Reala.

U Italiji su apsolutno dominantni već više od pola decenije, ali su svesni da će se veliki broj klubova u Italji ovog leta dobro pojačati, te će im konkurencija biti jača nego prethodnih godina.

Zbog toga žele dobro da se pojačaju, a jedan od prioriteta u letnjem prelaznom roku biće angažovanje centralnog veziste.

Čini se da su najviše zagrizli za fudbalera Sevilje Stivena N'Zonzija, ali Sevilja neće da poklekne, jedina šansa "Stare dame" je da plati klauzulu od 40 miliona evra i tako veže ruke upravi sa "Sančez Pizhuana".

To je svakako visoka cena, pa su se u upravi "Bjankonera" okrenuli i nekim drugim opcijama.

N'Zonzi

Jedna od njih je Emre Džan iz Liverpula, koji bi svakako bio daleko jeftiniji. Čeka se odluka nemačkog reprezentativca o produžavanju ugovora sa Liverpulom, ukoliko ne potpiše novo saradnju sa "Redsima" Juve će svim silama krenuti po njegov potpis.

Liverpul Liverpool Emre Can Emre Dzan

Druga opcija je Blaz Matuidi, za kog je Juve interesovanje pokazivao i pre godina dana. Ipak, Francuz je ostao u Parizu, ali bi sve sada moglo da se promeni. Matuidi traži od uprave PSŽ-a da ga pusti da ide, videćemo da li će završiti baš u Juventusu.

France Soccer

Treća alternativa za N'Zonzija je srpski reprezentativac i fudbaler Čelsija Nemanja Matić. Nije tajna da bi Alegri rado video vezistu "Plavaca" u svojim redovima, a Matiću bi mesto na "Bridžu" moglo da bude i ugroženo, kako je sve bliži prelasku u London Tiemu Bakajoko iz Monaka. U tom slučaju Matić će najverovatnije zatražiti promenu sredinu, a Juve bi čini se bio idealna opcija za srpskog fudbalera.

Matic Markos Alonso

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Golzalo Higuain
Sunday, 18.06.2017
18:22

juventusovi navijaci su tolioo potonuli 90 posto ih prestalo komentariyati. dosta he njih prestalo navijati za juve, kao npr ja i jedan moj drug nakon 20 godina. ne možeš navijat za klub koji stalno gubi, koji je uklet

avatar
Nator
Sunday, 18.06.2017
21:33

Mnogo si dosadan druze, ako si vec prestao zasto dolazis da pratis vijesti vezane za ovaj klub !!!!

avatar
Al(a)din
Sunday, 18.06.2017
16:01

Ja se izvinjavam svim navijacima Juvea, kada sam rekao propali klub, ucinelo mi se da sam procitao Inter

avatar
Ivan Trajkovic
Sunday, 18.06.2017
15:52

Matic je tata mata za sve ove igrace!!

avatar
brekbaCh1
Sunday, 18.06.2017
15:28

Matic nece nigde, za dva mesta u veznom redu ce konkurisati Kante, Matic, Bakajoko i Fabregas. Liga, dva kupa, LS, sasvim dovoljno utakmica da svi igraju.

avatar
Sunday, 18.06.2017
14:31

najbolji od svih ovih je Matuidi

avatar
Nikki92CFC
Sunday, 18.06.2017
18:15

Ali je preko 30 godina. Kao i svi u Juventusu, Neka vode Matica za 40 miliona slobodno.

avatar
Monday, 19.06.2017
06:05

i Pirlo je imao preko 30 kad je dosao u Juventus pa je bio njihov glavni igrac

avatar
Axwell ciganin
Sunday, 18.06.2017
14:06

N Zonzi je preskup za tu poziciju, a po meni i nije kvalitet za Staru damu. Takodje i neverujem da bi Juventus platio toliki novac za njega, a Sevilja popustiti nece. Dzan ili Can (da se neko ne uvredi), u najmanju ruku je cudan igrac. Ne vidim cele sezone nista kod njega i onda odjednom sevnu one makazice i on zaigra daleko bolje,ni senka igraca od prethodnog dela sezone. Ne znam, ima sve za tu poziciju,mlad je,moze napredovati, ali Juventusu je u ovom trenutku potreban proveren igrac. Znaci izbor spada na nezadovoljnog Matuidia ili na neprikosnovenog Matica u Celsiju, Moje misljenje je da je najrealnija opcija Francuz. Zasto bi sampionski Celsi menjao svoj zid na sredini terena (uz Kantea naravno)? Ali Matuidi je vec usao u trecu deceniju,PSG bi ga prodao za solidan novac,Juve ne znam da li bi isplatio taj novac za igraca u tim godinama i mozemo ovako u krug ceo dan...

avatar
Axwell ciganin
Sunday, 18.06.2017
15:22
avatar
Al(a)din
Sunday, 18.06.2017
13:53

Nije Dzan lud da ode iz ekipe koja igra LS u propali klub

avatar
FJ1897
Sunday, 18.06.2017
14:27

Hahahaha,klinac mali

avatar
Al(a)din
Sunday, 18.06.2017
19:40

Meni se ucinelo da sam procitao Inter, tsko da sam rekao za Inter da je propali klub.

avatar
Al(a)din
Sunday, 18.06.2017
15:57

Ja se izvinjavam. Misleo sam na Inter

avatar
Sunday, 18.06.2017
13:52

Kako ljudi ne shvate i da dodje Bakajoko ostaje Matic! Zasto? Pa eto prvi primer Juve na svakoj poziciji ima dva dobra fudbalera! Zasto? Pa zato sto igraju na vise frontova, a ako uporedimo Juve i Celsi vise ce utakmica igrati Celsi jer svima je poznato da Englezi nastupaju bolesnim ritmom meceva. Dalje postava za svaka dva mjesta u ekipi (sto je Konte radio u Juveu a to pokusava i u Celsiju) bi izgledala otprilike ovako: Tibo (Kabaljero)-Van Dajk-Luiz (Zuma)-Kejhil (Kristensen)- Mozes (Azpi)-Kante (Fabregas)-Bakajoko (Matic)-Alonso (A.Sandro)-Pedro (Vilijan)-Lukaku (Bacuaji)-Azar. Ovo sam naveo primer naravno moze tu biti razni promena zavisno od dolazaka i odlazaka, tezine utakmica, nekad promene formacije... Samo bit svega je sto Antonio hoce je taj da ima dva podjednako dobra fudbalera u ekipi. Nadam se da ce u tome i uspeti pa da napanemo na sve frontove ove sezone!!! #CFC #EMENALOOUT #FORZACONTE

avatar
brekbaCh1
Sunday, 18.06.2017
15:29

Mora i alternativa za Azara, pogotovu sto je povredjen. Citao sam da Konte hoce Insinjea, opak igrac, ali teska meta.

avatar
Sunday, 18.06.2017
20:40

Ma ovo je druze samo na primer.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 18.06.2017
15:42

To je to buraz a ja svo vrijeme izliza tastaturu pisajuci da moramo imati sirine jer nam je sadasnji tim kratak .Ima ovaj nas tim kvalitete ali kad ti dodje ludi Boxing dani, moguce povrede,pa bozic tamo taj period bude lud svaki 2 dan utakmice, pa liga prvaka, pa kupovi mora se imat sirine u timu a i moramo naravno se pojacavati jer ce svi ostali biti jaci nego prosle godine . Mi ako ostanemo na sadasnjem timu mozemo samo zaboraviti nove trofeje desit ce se 2016 godina i Murinjo kad je otkaz dobio .Ekipa tad je bila dosta potrosena nije se kupovalo na transfer pijaci i fijasko .Valjda su naucili lekciju iz proslih godina a to je da se tim mora pojacat jer je svaka sezona sve teza i teza ipak je PL najzahtjevnija i najaca na svijetu.