Juve će biti prvak, ali samo iz jednog razloga?! Već se zna ko će platiti ceh za prekid filma na "San Siru"!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 08.07.2020.
12:57
Izvor: Sportske.net

Jučerašnjih poslednjih pola sata razvejali navodne sumnje, ako su ih Nedved i Paratići i imali. Mada i oni snose deo krivice...

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Juventus je mogao da overi titulu sinoć na "San Siru", vodili su sa 2:0, a onda za dvadesetak minuta primili četiri gola. Tri od toga su prosto neverovatna, ovakve stvari jednostavno ne smeju da se dešavaju ozbiljnom timu.

Iako Sari tvrdi da je u pitanju pad koji se ponekad ne može objasniti, a mediji da je ovaj udarac otrežnjujući za tim, neke stvari su se jasno videle.

Rugani, ili "pacijent zero" kako ga nazivaju u Italiji jer je prvi fudbaler kod koga je potvrđena korona, nije igrao pet meseci, bio je kriminalan protiv Rebića, a u klubu su kivni na Marotu koji mu je ponudio produžetak ugovora i štoper sada zarađuje 3.5 miliona evra.

Rugani ni pre pandemije nije igrao, iako se afirmisao kod Sarija u Empoliju i upravo je Sari želeo da ga dovede u Čelsi za 40 miliona evra, Juventus je odbio, sada se gorko kaju.

Ništa bolje se ne priča o Bonućiju, za koga je delovalo da je izgubljen bez suspendovanog De Lihta, očigledno da je Holanđanin igrač za koga Juve nema zamenu, pogotovo jer su kapiten Kjelini i Demiral povređeni.

Nije bilo ni Dibale, Ronaldo jeste dao gol, ali on i Iguain nisu napravili puno. Aleks Sandro je ušao i napravio kriminalnu grešku, pa će, verovatno, ako Juve uspe da se dokopa Emersona Palmijerija bivši igrač Porta biti prodat, mada je i njemu pala cena, svojevremeno su PSŽ i engleski klubovi nudili za njega 55 miliona evra.

Baner

Juve bi trebalo da se oslobodi i Remzija, gužva je u veznom redu, Rabio igra sve bolje i izgleda da sada u Juventusu više ne razmišljaju da ga prodaju.

U svakom slučaju, u klub će stići levi bek, verovatno još jedan vezni igrač, moguće Žorginjo i napadač, i dalje je meta Milik, ali se sada pojavljuje kombinacija po kojoj bi Mendeš mogao da dovede Traorea iz Vulvsa na pozajmicu sa otkupom. Bivši diplomac La Masije je na meti Liverpula, pitanje je ima li Juventus novca da obeća obavezni otkup i naredne godine. U svakom slučaju, poraz je nauk, a mediji u svom stilu pišu da će Sarijev Juve biti prvak ne jer je dobar tima već jer jednostavno ima veći broj igrača i alternative što je u ovakvoj situaciji kada se igra svaka tri dana ključno. Lacio se raspao, Inter ispustio bitne bodove, pa u toj situaciji i nema konkurencije.

Baner

Oni koji nisu naklonjeni Juventusu prognoziraju da će se prava istina o slabostima tima videti u Ligi šampiona, ali Juve mora prvo da se probije u četvrtfinale, revanš igra na praznom "Alijancu", Lion ima prednost iz prvog meča od 1:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 08.07.2020
20:12

Kme kme kmeee pogledajte tabelu :DDD

avatar
Badr Hari
Wednesday, 08.07.2020
18:41

A taj jedan razlog je nebeski skakac sa telom dvadesetdvogodisnjeg djecarca i 2% masti, koji im je sam doneo ovu titulu koju ne bi mogli ni da sanjaju bez njega. :D

avatar
Amalainter
Wednesday, 08.07.2020
14:54

Rugani je daleko bolji nego Bonucci u ovom trenutku..Bonucci je bez Kijelinija prosecan stoper..